bara

Cum sa ai grija de un iPhone?

Cum sa ai grija de un iPhone?

Cum sa ai grija de un iPhone?

07:30 20 January in Despre altele
0 Comments
Share Button

In zilele noastre, nu cred ca ar mai fi pentru nimeni un secret faptul ca am ajuns sa fim dependenti de telefoanele mobile inteligente.

Si nici nu este de mirare acest lucru daca stam sa ne gandim doar la cat de performante sunt aceste dispozitive, si cat de mult ne ajuta. Doar daca ne gandim ca datorita unor aplicatii precum Facebook sau Instagram ii putem vedea pe cei dragi care se afla la sute sau poate mii de kilometri distanta, atunci cu siguranta este lesne de inteles de ce am devenit dependenti de aceste dispozitive.

Datorita faptului ca pe piata se pot gasi atat telefoane performante si foarte performante, cat si telefoane mai putin performante, fiecare persoana isi poate alege modelul care considera ca i seĀ  potriveste cel mai mult.

Cele mai performante dispozitive sunt fara doar si poate modelele produse de catre cei de la Samsung si cele ale americanilor de la Apple, si nici nu se pune problema ca o persoana sa spuna ca un astfel de telefon nu este bun, sau ca nu si-ar dori un astfel de dispozitiv.

Trebuie mentionat insa si faptul ca aceste telefoane sunt si mai scumpe decat restul dispozitivelor de pe piata, astfel ca foarte multa lume cand aude cat costa un astfel de telefon, isi indreapta rapid atentia spre un alt model, al unui alt producator.

Daca vei reusi sa iti cumperi un model de iPhone, de exemplu, va trebui sa ai mare grija de dispozitiv, pentru ca in cazul in care acest se va defecta, trebuie sa stii faptul ca piesele de schimb sunt destul de costisitioare.

Sunt cazuri in care o piesa pentru un iPhone costa mai mult decat un telefon al unui producator
mai putin renumit, astfel ca dupa cum am mai spus, trebuie sa ai grija de un astfel de telefon, precum de ochii din cap.

In primul rand cand iti cumperi un iPhone, trebuie sa iti cumperi un geam de protectie al ecranului, pentru ca in cazul in care ai scapat dispozitivul pe jos, va trebui sa cauti un service gsm care sa iti poata inlocui un display iPhone 5s, in cazul in care modelul de iPhone pentru care ai optat este 5S.

Acest accesoriu are un rol foarte important pentru ca iti va proteja foarte mult dispozitivul in cazul in care il vei scapa pe jos. Daca nu iti echipezi telefonul cu un astfel de accesoriu, dupa cum ma mai spus, display-ul telefonului va avea de suferit si va trebui inlocuit.

Trebuie sa iti cumperi si o husa de protectie pentru ca aceasta iti va proteja telefonul atat de zgarieturi cat si de murdarire, si chiar si de praf.

Cand ajungi acasa cu telefonul, trebuie sa il tii intr-un loc in care nu este mult praf, pentru ca acesta poate sa afecteze microfonul si difuzorul dispozitivului.

Cu siguranta daca te vei ocupa de intretinerea modelului tau de iPhone, te vei putea bucura de el o perioada de timp cat mai indelungata. Ar fi si pacat sa neglijezi un astfel de telefon, daca stai sa te gandesti cat de mult costa acesta.

No Comments

Post A Comment