bara

Cum pot gasi un service gsm bun?

Cum pot gasi un service gsm bun?

Cum pot gasi un service gsm bun?

12:47 06 December in Despre altele
0 Comments
Share Button

Daca pana acum cativa ani de zile, toate telefoanele erau clasice, cu butoane si sonerii polifonice, odata cu trecerea timpului si evolutia tehnologiei au aparut o multime de telefoaneĀ  inteligente pe piata.

Daca acum sa zicem 15 ani era un lux sa porti la tine un telefon mobil, in zilele noastre nu mai este un lux sau un moft ci mai degraba este o necesitate.

Cu totii vedem atat copii cand vin pe strada de la scoala, cat si batraneii in parcuri pe bancute cu telefonul in mana. Daca in trecut telefonul avea doar o singura intrebuintare si anume aceea de a ne ajuta sa comunicam cu cei dragi aflati la distanta, acum telefonul are o multitudine de intrebuintari.

De exemplu poti sa ai conversatii cu prietenii tai virtuali din orice tara din lume, poti sa postezi o multime de poze pe retelele de socializare, te poti juca pe el.

Pentru femei este iarasi util pentru ca se pot conecta foarte rapid la internet si pot sa vada cum este vreme afara, iar in functie de asta sa isi aleaga tinuta cu care sa iasa in oras, sau pot sa gaseasca diferite retete culinare.

Pentru elevi si studenti de asemenea este foarte util telefonul mobil deoarece pot sa caute teme si materiale pentru scoala sau facultate. Pot sa invete lectiile cu mult timp inainte sa le fie predate iar notele lor sa creasca.

Chiar si pentru soferi este foarte util un telefon mobil inteligent in momentul in care este conectat la internet pentru ca poate fi folosit pe post de GPS.

Ei bine, pana acum am vazut doar partea buna si frumoasa a acestor telefoane inteligente. Acestea sunt cu mult mai sensibile decat telefoanele mobile clasice. In caz de impact se sparge foarte repede display-ul.

In cazul in care esti detinatorul unui astfel de telefon inteligent, iar acesta incepe sa functioneze intr-un mod necorespunzator, cu siguranta trebuie sa il duci la un service de reparatii telefoane. Acolo telefonul o sa fie verificat de catre specialisti care vor gasi problema dar si cauza care a dus la aparitia problemei.

Indiferent de problema avuta, ca este nevoie de schimbarea display-ului sau a toucscreen-ului, ca se blocheaza aplicatiile care sunt in curs de rulare, sau ca trebuie reinstalat softul, orice problema iti intampina telefonul, trebuie dus la service.

Inainte de a merge cu telefonul in service, ar trebui inainte sa va informati de seriozitatea si profesionalismul personalului, costurile unei astfel de reparatii si daca se lucreaza cu componente noi si originale, pentru ca cele contrafacute nu sunt foarte bune iar calitatea reparatiei va fi una indoielnica.

Odata dus telefonul la service, se va face constatarea pentru a stii exact ce probleme are telefonul dupa care personalul trebuie sa va informeze cu privire la problema telefonului si la costurile reparatiei.

In mod firesc, pentru reparatia efectuata ar trebui sa va acorde o perioada de garantie. Preturile reparatiilor nu ar trebui sa difere foarte mult de la un service la altul, insa calitatea cu siguranta o sa difere.

In cazul in care costurile reparatiei sunt mari si se apropie de pretul unui telefon nou, atunci cu siguranta ar trebui sa va orientati spre un telefon nou.

No Comments

Post A Comment