bara

Cum exersam fara chitara?

Cum exersam fara chitara?

Cum exersam fara chitara?

20:27 22 December in Despre altele
0 Comments
Share Button

Indiferent ca este o chitara acustica sau o chitara clasica sunt cateva metode prin care puteti sa exersati fara sa aveti chitara in mana. In afara de toate metodele prin care va puteti imbunatati abilitatile avand o chitara langa voi si cantand la o chitara sunt si alte metode prin care puteti sa deveniti un chitarist bun.

Toate lucrurile pe care vi le scriem mai jos sunt importante si daca le aplicati ele vor face diferenta intre abilitatile voastre obtinute in timp. Aici sunt mai multe lucruri pe care le puteti face in momentul in care nu aveti chitara la voi.

Memorati. Inceracti sa memorati toate notele care sunt pe tastiera. Notele de pe ultimele strune E si a sunt importante de stiut iar cele mai bune acorduri sunt cele barre, cele power si gamele care incep de la notele care se afla pe strune si care determina denumirea acordurilor si a gamelor.

Daca memorati si toate celelalte note de pe strunele care au ramas vor fi un mare avantaj in ceea ce priveste vocabularul vostru chitaristic. Memorati cu masi mici in momentul in care asteptati pe cineva sau cand asteptati ceva ori cand va plimbati, cand sunteti blocati in trafic ori inainte sa adormiti.

Ascultati cat mai mult. Luati cu voi in ipod sau telefonul, la lucru, la scoala sau cand va aflati in mijloacele de transport si ascultati muzica preferata. Ascultati chitaristi cat mai diferiti si incercati sa le recunoasteti stilul.

Fiti motivati si inspirati de stilul lor sau de muzica pe care ei o produc. Ascultand incercati sa invatati si cate ceva din stilul si din abilitatile lor. Daca invatati de la cei mai buni puteti sa deveniti si voi la fel de buni. Cand ascultati si analizati muzica e o metoda foarte buna prin care puteti sa va imbunatatiti abilitatile de chitaristi.

Informati-va. Cititi articole si carti. Pe internet puteti sa gasiti mai multe informatii despre chitaristii experimentati care va pot spune destul de multe la capitolul acesta si despre modul in care puteti sa va imbunatatiti tehnicile pentru a deveni mai buni.

Vizionati filmulete.  Va puteti uita la chitaristii faimosi si la ceea ce fac in timpul concertelor. Vedeti filme cu lectii de chitara. Ele pot sa va ajute sa treceti la un alt nivel si va pot ajuta foarte mult daca alegeti filmele potrivite.

Exersati si teoria. A exersa teoria este important in momentul in care incepeti sa invatati sa improvizati si sa formati acorduri sau progresii de acorduri. Acesta este un pas important atunci cand vreti sa deveniti un chitarist mai bun. Da Vinci spunea si ca cel care iubeste practica dar nu si teoria este ca un marinar care incearca sa conduca o nava fara busola si carma si niciodata nu stie unde va ajunge.

Prin urmare acordati o mare atentie teoriei pentru ca aceasta este foarte importanta. Noi va recomandam sa va puneti foarte bine la punct cu teoria inainte de a incepe sa invatati practic si veti descoperi ca va va fi mai usor sa deprindeti tehnicile atunci cand stiti ce faceti.

No Comments

Post A Comment