bara

Cum alegem instalatiile de Craciun?

Cum alegem instalatiile de Craciun?

13:26 01 May in Casa si gradina, Evenimente
0 Comments
Share Button

Instalatiile de Craciun fac parte din farmecul sarbatorilor de Craciun. Ele aduc culoare si ne ajuta sa ne impodobim atat bradul cat si casa.

Exista mai multe oferte brazi artificiali dintre care unele include brazii care vin cu instalatia deja montata.

Pomii de Craciun normali sunt minunati pentru cei care iubesc modul clasic de decorare. Permitand spatiu creativ, copacii nedecorati va permit sa atarnati instalatiile de Craciun in felul dvs. unic si sa potriviti culoarea preferata a luminilor cu stilul dvs. de ornamentare.

Instalatiile de Craciun : brazi artificiali cu instalatie

Brazii de Craciun predecorati, pe de alta parte, sunt perfecti pentru proprietarii de case care prefera procesul mai rapid de instalare. Cu arborii artificiali pre-iluminati, exista foarte putine sanse ca firul sa se incurce sau oamenii sa se impiedice de fire.

Sunt si firme care au proiectat arbori care nu numai ca ofera iluminare optima, ci si ascund firele inestetice. Toate luminile de pe copac raman aprinse chiar daca unul dintre ele se stinge, ceea ce face usoara identificarea si inlocuirea luminilor arse.

instalatiile de Craciun

Ce ar trebui sa cautati cand cumparati brazi predecorati?

Copacii predecorati sunt acum extrem de populari, atat pentru a economisi timpul cat si pentru a impiedica arderea pomului de Craciun si pentru ca arborii de Craciun sunt aranjati profesional pentru a minimiza firele care se incurca. Majoritatea producatorilor ofera o gama larga de optiuni.

Daca aveti in vedere un copac preluminat, doriti sa evaluati inca o data calitatea luminilor atat prin numarul de luminatori, cat si prin calitatea acestora. In general, recomandam cel putin 100 de lampi pe copac. De exemplu, un arbore de 7,5 cm ar trebui sa aiba cel putin 750 de lumini.

Instalatiile de Craciun : lampi de Craciun

Pentru a va asigura ca obtineti lampi de Craciun de inalta calitate, asigurati-va ca luminile sunt aprobate si sunt proiectate sa ramana aprinse chiar si atunci cand o lumina se arde. Exista mai multe nivele de calitate atunci cand vine vorba de astfel de sisteme si cele mai bune lumini va permit sa scoateti un bec, iar restul vor ramane aprinse.

Aceste lampi sunt mult mai scumpe decat cele standard, cand un bec se arde, celelalte raman luminate si sunt folosite foarte rar pe bradul de Craciun datorita costului lor ridicat.

De multe ori puteti evalua calitatea luminilor pe baza duratei garantiei; asigurati-va ca firma care va vinde bradul de Craciun pre-aprins este compania care sustine garantia pentru a evita transmiterea catre o terta parte.

Instalatiile de Craciun cu iluminare de tip LED

Daca aveti in vedere luminile cu LED-uri, retineti ca majoritatea luminilor LED nu emit lumina calda, moale, asociata in mod obisnuit cu luminile de Craciun de interior.

Exista acum un nou tip de lumini LED pe unii dintre brazii artificiali. Aceste LED-uri premium sunt disponibile ca LED-uri luminoase Candlelight si LED-uri multi-color, ambele oferind stralucirea calda de Craciun dorita de majoritatea clientilor.

Cand cumparati un brad, ar trebui sa va ganditi cum intentionati sa decorati pomul de Craciun si sa alegeti cu grija instalatiile de Craciun. Asigurati-va ca ramurile de pe copac sunt suficient de puternice pentru a sustine greutatea decoratiunilor dvs.

Cand faceti cumparaturi online, cititi cu atentie descrierile produselor pentru a va asigura ca produsele sunt destul de rezistente pentru decoratiunile de pom de Craciun.

Daca aveti multe ornamente mari pe langa instalatiile de Craciun, poate doriti sa luati in considerare un pom de Craciun care are ramuri care sunt distantate pentru a da ornamentelor dvs. spatiul pentru a fi afisate in mod corespunzator.

No Comments

Post A Comment