bara

Cum a devenit Vanessa Youness Amal celebra?

Cum a devenit Vanessa Youness Amal celebra?

Cum a devenit Vanessa Youness Amal celebra?

11:17 18 February in Despre altele, Sanatate
0 Comments
Share Button

Daca v-ati gandit vreodata ca miracolele nu exista, cu siguranta v-ati inselat. Vanessa Youness Amal este dovada vie a faptului ca in viata se intampla si miracole, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol veti descoperi despre ce este vorba.

La varsta de 22 de ani cand Vanessa Youness Amal se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, intr-o seara la fel ca oricare alta, a avut parte de un incident mai putin placut. Si-a pierdut cunostinta si a cazut in casa, trezindu-se doar dimineata, cu dureri provocate de impact.

La fel cum ar face orice om, Vanessa Youness Amal a facut o examinare RMN, iar rezultatul primit de la doctorul neurolog a fost cel pe care nimeni nu isi doreste sa il auda: scleroza multipla.

Scleroza multipla, denumita si SM, este o boala autoimuna care afecteaza sistemul nervos central, in special creierul, maduva spinarii si nervii optici. Este o boala de lunga durata caracterizata prin probleme in unele functii de baza ale corpului care implica echilibru, vedere, controlul muscular si coordonare.

SM afecteaza peste 2,5 milioane de oameni din intreaga lume, iar statisticile au aratat ca afecteaza femeile aproape de doua ori mai mult decat barbatii. Cazurile severe de scleroza multipla pot duce la un handicap permanent.

Scleroza multipla este o afectiune in care sistemul imunitar natural ataca teaca protectoare numita mielina care se infasoara si protejeaza nervii. Datorita deteriorarii mielinei, comunicarea dintre creier si alte parti ale corpului devine perturbata si diminuata. Pe masura ce sistemul imunitar ataca teaca de mielina, nervii se deterioreaza in cele din urma. In prezent, aceste daune sunt ireversibile.

Cauza acestui comportament al sistemului imunitar nu a fost inca pe deplin elucidata. Cu toate acestea, cercetarea stiintifica a citat unele posibile cauze si declansatoare, inclusiv factori genetici, deficienta de vitamina D si infectie virala sau bacteriana.

Scleroza multipla este o boala care nu are tratament. Medicina nu recunoaste nici un tratament al acestei boli. In aceste conditii, primirea unui astfel de diagnostic, poate provoca un adevarat soc emotional pentru orice persoana.

Asadar, dupa cum se poate vedea, scleroza multipla este o boala foate grava; iar mai mult decat atat, se cunoaste cauza aparitiei bolii, nu exista un tratament recunoscut in medicina. In aceste conditii, este extrem de dificil pentru o persoana sa accepte diagnosticul.

Vanessa Youness Amal insa a acceptat ca sufera de aceasta boala, si si-a dorit neaparat sa nu ajunga in carucior cu rotile. Acest lucru i-a fost promis de catre doctorul Stefan Stangaciu, care cu protocolul sau de tratament, a reusit sa o puna pe picioare si sa o vindece de aceasta boala incurabila.

La 11 ani de la momentul in care a primit diagnostivul, Vanessa Youness Amal a lansat cartea ā€˛Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapieā€¯, alaturi de dr. Stefan Stangaciu, cel care a reusit sa o salveze. Cartea descrie pas cu pas tratamentul urmat de eroina cartii, care s-a salvat dupa ce a fost diagnosticata cu scleroza multipla, care este o boala incurabila.

No Comments

Post A Comment