bara

Cele mai potrivite rochii de seara

Cele mai potrivite rochii de seara

Cele mai potrivite rochii de seara

19:16 04 March in Fashion
0 Comments
Share Button

Pentru evenimentele care se desfasoara pe timpul zilei, de regula femeile au la dispozitie mai multe solutii in ceea ce priveste alegerea rochiei. Pentru evenimentele care se desfasoara noaptea, doamnele si domnisoarele trebuie sa aleaga rochii de seara elegante, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea cateva exemple de astfel de rochii.

Rochii de bal

Aceasta rochie de tip imperial va va face cu siguranta sa va simtiti precum o printesa sau o regina. Este potrivita pentru acele femei care sunt subtiri in talie sau care au silueta in forma de para, deoarece fusta completa va ajuta la evidentierea taliei si va aduce mai putina atentie partii inferioare a corpului.

Corsetul potrivit va ajuta, de asemenea, sa creeze un aspect de clepsidra prin accentuarea taliei daca aveti un bust mare. Daca nu aveti o inaltime mare, rochia de bal vi se va potrivi de semenea, dar ar putea crea iluziile false si nedorite din cauza volumului. Asigurati-va ca aveti un aspect echilibrat, purtand tocuri care vor adauga inaltimea perfecta.

Rochia de sirena

Rochia de sirena este ideala pentru ca va poate oferi un aspect foarte sexy si va face atragatoare, deoarece accentueaza fiecare curba. Silueta de sirena va contureaza corpul incepand de la piept pana la genunchi si apoi se strecoara dramatic pana la marginea rochiei.

Daca sunteti subtire in talie, acest stil este cel mai potrivit pentru dvs., indiferent de inaltimea dvs. Nu este potrivit pentru acele femei cu corpuri mai pline, dar puteti alege si aceasta rochie pentru a evidentia in continuare curbele. Cel mai important lucru la purtarea acestui design este sa fiti increzatoare in el. Nu toata lumea este in masura sa aleaga acest stil, dar daca aveti silueta perfecta si va simtiti confortabil si increzatoare in ea, rochia de sirena vi se potriveste.

Sheath Dress

Acest stil are un design lung si elegant, care este grozav pentru cineva care nu exceleaza la capitolul inaltime, dar doreste sa creeze acest efect. Aceasta rochie este conceputa pentru a fi asamblata si conturata de-a lungul curbelor. Aceasta rochie este similara cu stilul sirenei, pentru ca se potriveste cel mai bine doamnelor cu siluete subtiri.

A-Linie rochie

O rochie A-Line este una de tip clasic atemporal care este potrivita pentru orice eveniment de seara. Are un corset fixat si se scurge treptat de la talie pana la pamant cu forma unui “A”. Acest design este grozav pentru toate stilurile de silueta, dar mai ales pentru doamnele cu bust mai mare. Desi fusta rochiei “A-Line” nu este la fel de completa ca rochia de balet, este de asemenea capabila sa ascunda un corp inferior si sa creeze o iluzie curbata.

Empire Line Gown

Acest design este deosebit pentru siluetele in forma de para deoarece ajuta la deghizarea fundului si accentuarea bustului. Adaugaturile sale, cum ar fi broderiile si manecile, vor atrage atentia asupra pieptului si a gatului, ceea ce va va face sa aratati ca sunteti busty.

Rochia Empire poate acoperi caracteristicile nedorite ale corpului, cum ar fi fundul mare, torsul scurt sau picioarele scurte, deoarece rochia curge din linia de bust si aceste zone vor fi nevazute.

No Comments

Post A Comment