bara

Cele mai importante motive pentru a purta rochii maxi

Cele mai importante motive pentru a purta rochii maxi

Cele mai importante motive pentru a purta rochii maxi

16:38 24 March in Despre altele, Evenimente, Fashion, Frumusete
0 Comments
Share Button

In realitate, nu ai nevoie de niciun motiv pentru care sa porti o rochie maxi, mai ales dupa ce ai vazut colectia  Foggi. Vei purta rochia pur si simplu pentru ca iti place si o vrei in colectia ta. Iti vom prezenta totusi si cateva avantaje pe care aceste rochii le ofera.

Rochiile maxi sunt unice si superbe

Primul si, poate, cel mai evident motiv pentru a purta o rochie maxi este faptul ca poti purta literalmente un  singur obiect vestimentar si sa fii complet echipata pentru zi sau seara. Un alt mod de a spune asta? Moda pentru lenesi.  Mai ai nevoie de o geanta, de o pereche de pantofi si cateva accesorii si esti gata. Pantofii oricum nu se vad decat atunci cand ridici rochia, deci la o petrecere, atunci cand ai picioarele obosite poti trece si la balerini.

Este cea mai buna optiune feminina si confortabila totodata

Urma sa spunem ca o rochie maxi este ca o geaca pentru picioarele tale, dar apoi ne-am dat seama ca exista deja un nume pentru acest lucru – pantaloni. Cu o rochie maxi, obtii toata distractia si festivitatea specifica unei rochii, dar, de asemenea, daca se va face frig afara rochia te va proteja. Ce se intampla daca gazdei ii place foarte mult aerul conditionat? Ce se intampla daca o galeata de gheata iti cade in poala? Nu exista niciun motiv sa sari peste acel eveniment organizat toamna in aer liber,  atunci cand exista un dulap plin de rochii maxi care abia asteapta sa fie purtate. Acestea au lungimea perfecta pentru a-ti mentine picioarele protejate de orice scadere a temperaturii.

Rochiile maxi sunt mai dramatice

Rochiile maxi ies in prim plan la orice petrecere. De fiecare data cand vrei sa faci o declaratie, o rochie maxi este cea mai buna miscare. Daca alegi o rochie cu un imprimeu superb, jumatate din treaba este ca si facuta si tot ce iti mai lipseste sunt accesoriile unice si interesante.

Picioarele nu se vad

Nu iti place cum arata picioarele tale sau nu ai timp sa te ocupi de ele inainte de un eveniment? Cea mai buna solutie este rochia luna.  Rochia maxi va acoperi picioarele pana la pamant sau pana la glezne ceea ce inseamna ca tot ceea ce nu vrei sa se vada este ascuns, deci te poti relaxa.

Mai confortabile pentru atunci cand mergi la baie

In momentul in care trebuie sa mergi la baie este mult mai comod sa faci asta in rochii maxi. Nu trebuie sa te dezbraci si tot ce trebuie sa faci este sa ridici rochia. In felul acesta, lucrurile se simplifica cu mult, atunci cand trebuie sa folosesti toaletele publice si iti iei toate masurile de precautie specifice.

Toace aceste motive au facut ca rochiile maxi sa fie unele dintre cele mai cautate in prezent pe piata, pentru sezonule stival si nu numai. Cu ajutorul acestor rochii, tot ce trebuie sa faci este sa te imbraci si sa iesi la plimbare fara sa iti faci griji cu privire la modul in care arati, pentru ca rochiile maxi arata in general foarte bine.

No Comments

Post A Comment