bara

Cele mai cunoscute tipuri de materiale pentru rochii

Cele mai cunoscute tipuri de materiale pentru rochii

Cele mai cunoscute tipuri de materiale pentru rochii

06:50 19 January in Fashion
0 Comments
Share Button

Exista mai multe materiale pentru rochii din care puteti alege dupa cum urmeaza:

Chiffon

Chiffonul este o tesatura delicata, care este disponibila in mai multe versiuni. Poate fi construit din matase, bumbac, raion sau fibre sintetice. Este o tesatura foarte fina si usoara, care ofera un draper frumos, facandu-l o alegere ideala pentru rochii de covor rosu. Alte caracteristici unice ale chiffonului includ:

O tesatura simpla

Soft si suplu

In general, intinsa

Materialul de sifon din matase este o alegere populara pentru uzura eleganta si seara formala. Sifonul isi obtine structura din firele rasucite in constructia sa. Este o tesatura  care are nevoie de o anumita practica, datorita naturii fine si subtiri. Cu toate acestea, merita! Rochiile din sifon arata atat de speciale si feminine,incat sunt perfecte pentru a iesi la urmatorul dvs. face!

Paris Chiffon

Paris Chiffon este o tesatura moale si matasoasa, care este fina si usoara. Aerul trece usor, facandu-l ideal pentru rochii de vara formale. Acest sifon curge frumos peste corp si este usor mai putin transparent decat alte tesaturi traditional transparente. Creati o rochie cu o fusta care curge, pentru a arata frumusetea pura a acestei tesaturi.

Matase Georgette

Aceasta tesatura minunata este facuta in mod traditional din matase, dar poate fi si din fire sintetice, cum ar fi poliesterul. Este o tesatura distinctiva, care are caracteristici unice pentru ea insasi, unele dintre acestea includ:

O textura incretita, crep

Se simte usor dura si uscata

Construita din fire foarte rasucite, legate strans

Georgette este intotdeauna o alegere populara atunci cand vine vorba de a face rochii de zi si rochii de seara. Se tine bine la broderii si aplicatii, cum ar fi margelele si paietele, desi acestea trebuie pastrate usor si la un nivel minim, astfel incat acestea sa nu scoata materialul din forma. Datorita naturii sale de primavara, puteti avea o multime de distractie creand rochii feminine care curg.

Georgette din poli sau din matase

Puteti opta pentru un uimitor Poly Georgette sau 100% Real Georgette de matase la Contrado. Poly combina frumusetea pura a unei Georgette de matase, cu durabilitatea si reproducerea puternica a culorilor de poliester. Este moale, uscata si puternica, cu calitatile usoare si pure ale versiunii reale de matase. Matasea Georgette este aerisita si delicata, si are un aspect minunat de gossamer, datorita firelor foarte subtiri folosite in constructia sa.

Crepe Light

Aceasta tesatura, care curge, este intotdeauna o alegere populara atunci cand vine vorba de o uzura eleganta formala. Cu o constructie impletita, realizata din fibre rasucite, crepul are o multime de proprietati minunate, ceea ce il face o alegere preferata pentru croitorii:

Un aspect usor incretit

O suprafata granulata si texturata

Categorie usoara

Fata mata

Flexibil cu o intindere in 2 directii

O drapa gratioasa

Crepe este cunoscut pentru textura incretita sau cu bumbi. Acest efect confera tesaturii o multime de caractere si, combinat cu textura sa moale si caderea uimitoare, crepul este o tesatura mult iubita in lumea modei. Crepe este, de asemenea, usor de lucrat, astfel incat atunci cand vine vorba de a face propria rochie, crepe este o tesatura grozava.

No Comments

Post A Comment