bara

Cele mai cunoscute probleme ale terminalelor iPhone 5

Cele mai cunoscute probleme ale terminalelor iPhone 5

13:59 04 November in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

Utilizatorii de smartphone, cu siguranta prefera sa isi indrepte atentia asupra telefoanelor mobile care apartin unor producatori de top, si chiar si care sunt mai vechi pe piata, decat sa isi indrepte atentia asupra unor telefoane noi, scoase pe piata de catre firme nu foarte cunoascute.

Un asemenea telefon, care apartine unui brand de top de pe piata, si care are cativa ani de cand a fost lansat, este modelul iPhone 5, care in ciuda faptului ca nu mai este un model nou, este mai performant decat anumite modele noi de pe piata.

Trebuie insa mentionat si faptul ca sunt utilizatori de iPhone 5 care se plang de mai multe probleme pe care le intampina telefonul in momentul utilizarii, iar inainte de a se grabi sa isi duca telefonul intr-un service gsm pentru reparatii iPhone, ar trebui sa cunoasca anumite detalii despre remedierea acasa a problemei.

In primul rand, la fel ca si in cazul oricarui model de smartphone, si in aceasta situatie, bateria terminalului se descarca repede. Solutia in acest caz, ar fi ca si in cazul oricarui smartphone de pe piata, inchiderea aplicatiilor nefolosite in acel moment, inchiderea functiilor wifi sau Bluetooth daca nu este nevoie de ele, chiar si reducerea luminozitatii ecranului, etc.

Hartile de pe iPhone 5 sunt pur si simplu dezastruoase, iar serviciile care au venit la pachet pentru inlocuirea Google Maps s-au dovedit a fi pur si simplu dezastruoase. In acest caz, pentru a remedia acasa problema, ar trebui sa revii cat mai rapid la Google Maps, sau de ce nu, la o alta aplicatie care iti poate oferi cele mai detaliate harti.

Anumite terminale iPhone 5 intampina probleme privind coneziunea wifi. Fie telefonul nu recunoaste anumite retele, fie le recunoaste si se conecteaza rapid, insa se pierde foarte repede coneziunea.

Sunt situatii chiar, in care telefonul indica un semnal wifi foarte slab, asta in ciuda faptului ca utilizatorul se afla cu telefonul fix langa router.

Intr-o astfel de situatie, ar fi indicat sa verifici daca functia “Mod Avion” este activate, iar in aceasta situatie, ar trebui sa inchizi cat mai repede aceasta functie.

Se stie faptul ca terminalele iPhone, sunt recunoscute pentru faptul ca fac poze de cea mai buna calitate. De fapt, dupa telefoanele Sony care sunt cele mai renumite din acest punct de vedere, telefoanele celor de la Apple, scot poze extrem de reusite.

Sunt insa situatii in care terminalele iPhone 5, atunci cand utilizatorul doreste sa le foloseasca pentru a face poze, fie au obiectivul prea luminat, fie din alte motive, apare pe ecran o culoare mov, in fiecare colt.

In acest sens, cu siguranta nu trebuie sa te prezinti cu telefonul la un service iPhone, ci va trebui sa schimbi unghiul din care faci pozele, si sa tii telefonul drept, dar si sa protejezi cu mainile lentilele.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre situatiile neplacute cu care se confrunta utilizatorii de terminale iPhone 5, si care se pot remedia acasa, fara a mai fi nevoie de o vizita la un service gsm.

No Comments

Post A Comment