bara

Ce trebuie sa stiu despre un PC Gaming?

Ce trebuie sa stiu despre un PC Gaming?

Ce trebuie sa stiu despre un PC Gaming?

17:15 30 December in Despre altele
0 Comments
Share Button

Ultimii ani au adus impreuna cu ei o multime de campionate de jocuri pe calculator la care participa jucatori din toate colturile lumii.

Acestia pe langa pasiunea pe care o au pentru jocuri, sunt atrasi de aceste campionate datorita premiilor mari care se pun in joc. Fie ca vorbim despre jocuri de strategie, despre jocuri de fotbal, jocuri de masini sau diverse alte jocuri, sunt jucatori din toate colturile lumii iar competitia este una extrem de puternica.

Ei bine, ca sa poti sa fii participant la un astfel de campionat de jocuri pe calculator, nu trebuie doar sa fii pasionat de jocuri si gata, te-ai inscris, i-ai invins pe toti si ai castigat o multime de astfel de premii. Daca ar functiona asa, atunci toata lumea s-ar inscrie la toate campionatele de jocuri pe calculator si ar castiga, practic am avea numai invingatori.

Trebuie stiut faptul ca pe langa placerea si pasiunea pe care un jucator trebuie sa le aiba pentru un astfel de joc, acesta trebuie sa detina si de un echipament performant pentru a putea concura.

Este cunoscut faptul ca un calculator sau un laptop destinat jocurilor este mult mai costisitor decat un calculator sau un laptop pe care il cumperi pentru a viziona un film sau pentru a te conecta la retelele de socializare.

Ei bine, pretul unui calculator pentru jocuri poate sa inceapa de la 2000 de lei si poate ajunge pana la 3000 de lei in ceea ce priveste calculatoarele nu foarte performante pentru jocuri.

Calculatoarele pentru jocuri cu performante medii au preturi incepand de la 3500 de lei si ajung pana la 5000 de lei. Cu siguranta sunt mult mai performante decat cele din clasa anterior mentionata. Ei bine, in cazul in care iti doresti cele mai puternice calculatoare de pe piata in ceea ce priveste jocurile, iti poti cumpara un calculator incepand de la 5000 de lei, iar preturile pot urca enorm de mult. Sunt cazuri in care un calculator pentru jocuri sa coste mai mult decat un autoturism second hand.

In cazul in care iti doresti sa iti cumperi un laptop pentru jocuri te-as sfatui sa te mai gandesti odata. Acestea sunt mai scumpe decat calculatoarele la fiecare clasa amintita mai sus. Cele mai mari avantaje are acestor laptopuri ar fi acelea ca nu ocupa foarte mult spatiu si sunt mobile, in timp ce un calculator asezat pe un birou poate ocupa destul spatiu.

In cazul in care iti doresti un calculator atunci trebuie sa te gandesti in primul rand la banii de care dispui si pe care vrei sa ii cheltuiesti pentru un calculator. Dupa cum se poate vedea mai sus, preturile pentru calculatoarele performante sunt destul de ridicate, astfel ca ar fi recomandat sa te gandesti la anumite calculatoare second hand gaming.

Fireste, ar mai fi si varianta de a achizitiona un astfel de echipament in rate, insa atunci costurile s-ar ridica si mai mult. Varianta unui calculator pentru jocuri second hand ar fi ideala. Pe langa faptul ca sunt performante, mai au si preturi accesibile si dispun de o valabilitate a perioadei de garantie de pana la 24 de luni.

No Comments

Post A Comment