bara

Ce trebuie sa stii despre tratamentul cu lipolaser?

Ce trebuie sa stii despre tratamentul cu lipolaser?

Ce trebuie sa stii despre tratamentul cu lipolaser?

11:32 18 December in Sanatate
0 Comments
Share Button

Este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa avem un corp cat se poate de frumos, iar pentru asta fiecare incercam sa avem un regim alimentar cat mai sanatos, si facem sport cat mai mult posibil.

Si totusi, sunt anumite persoane care orice ar face, orice diete ar urma si oricat sport ar face, tot nu reusesc sa scape de depozitele de celulita, sau de colaceii neplacuti si de grasimea inestetica.

Pentru aceste persoane, cu siguranta nu este placut sa se priveasca in oglinda, pentru ca in mod evident nu le va placea ceea ce vor vedea, asa ca trebuie sa se gaseasca solutii eficiente.

O prima solutie ar fi lipolaserul, si din fericire sunt o multime de saloane de infrumusetare care vand lipolaser, sau care mai bine spus, efectueaza tratamente cu lipolaserul.

Lipolaserul este o modalitate revolutionara folosita pentru eliminarea celulitei si a grasimii nedorite din corp, fara anestezie, durere sau vanatai.

Lipolaserul reprezinta terapia non invaziva cea mai eficienta pentru remodelarea corporala, iar rezultatele sale se vor vedea inca de la prima sedinta, dupa care se vor putea pierde pana la 3 centimetri in circumferinta. Deasemenea tot in cadrul primei sedinte se va diminua semnificativ si stratul de grasime corporala.

Aceasta tehnologie, bazata pe laser de intensitate joasa, considerate rece, a fost utilizata in ultimele 3 decenii in scopuri biomedicale, cum ar fi calmarea si tratarea durerilor, sau chiar si vindecarea ranilor.

Referitor la modul de functionare al unui astfel de aparat, trebuie mentionat faptul ca laserul emite nivele de energie scazute, care creaza un semnal chimic caruia celulele de grasime ii raspund prin deschinderea porilor membrane celulare, dar si prin descompunerea in glicerol a trigliceridelor, si in apa a acizilor grasi liberi.

In urma procesului de lipoza, grasimea eliberata va ajunge in lichidul intestinal, si va prezenta o sursa rapida de energie pentru organism, iar din acest motiv, persoanele care urmeaza un asemenea tratament, la finalul sedintei ar putea efectua un antrenament cardio, sau un tratament de electrostimulare.

Lipiliza indusa de catre acest aparat inovator, reprezinta o reactive naturala prin care corpul uman trece in momentul in care necesita energie.

Pentru ca rezultatele unui astfel de tratament sa fie cat se poate de eficiente, persoanele care vor fi supuse tratamentului, nu vor trebui sa manance cu doua ore inainte de inceperea tratamentului, dupa care mai trebuie sa astepte doua ore dupa finalizarea tratamentului.

Indicat ar fi ca dupa sedinta cu lipolaserul, persoana supusa tratamentului, sa urmeze un antrenament intens de cardio sau electrostimulare.

Asadar, putem spune faptul ca lipolaserul este o modalitate revolutinara folosita pentru eliminarea celulitei si a grasimii nedorite din corp, si ca acesta actioneaza fara a fi nevoie de anestezie.

Partea buna privind acest tratament este aceea ca el este nedureros, nu necesita timp de recuperare dupa sedintele cu lipolaserul, iar rezultatele vor fi vizibile inca de la prima sedinta.

Deci, persoanele care vor sa scape rapid de celulita si de grasimea nedorita, cu siguranta trebuie sa opteze pentru un asemenea tratament.

No Comments

Post A Comment