bara

Ce trebuie sa stii cand iti alegi o baterie externa?

Ce trebuie sa stii cand iti alegi o baterie externa?

15:41 04 October in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

De mai multi ani de zile, telefonul mobil a devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi, asa ca toata lumea isi doreste sa poata folosi telefonul in orice clipa are nevoie.

Ei bine, tianand cont de faptul ca smartphone-urile din zilele noastre nu rezista foarte mult timp incarcate, este cat se poate de firesc ca oamenii sa isi doreasca sa gaseasca o solutie pentru a avea mai tot timpul telefoanele incarcate.

Acesta este si motivul pentru care cei care lucreaza la birou, aleg sa isi duca de exemplu cu ei in fiecare dimineata incarcatorul la servici, iar la birou isi incarca telefonul

Exista insa si situatii in care oamenii nu lucreaza la birou, asa ca trebuie sa gaseasca solutia cea mai buna pentru a-si incarca telefonul, mai ales in cazul in care nu au acces la o priza, sau nu asupra lor incarcatorul.

In aceasta situatie cea mai buna solutie pentru incarcarea telefonului este reprezentata fara doar si poate de o baterie externa, care poate incarca telefonul fara ca acesta sa fie conectat la priza.

Un astfel de accesoriu este ideal de exemplu pentru toti cei care merg intr-o excursie sau pentru cei care merg la servici si nu isi pot incarca telefonul.

O baterie externa este ideala in foarte multe situatii, insa cei care isi aleg bateria trebuie sa cunoasca anumite detalii pentru a face cea mai buna alegere.

In primul rand trebuie precizat faptul ca o baterie externa trebuie aleasa in functie de capacitate. Daca de exemplu tu ai un smartphone care are o baterie de 2500 mAh, atunci ar fi indicat sa iti alegi o baterie externa de minim 5000 mAh, pentru a-ti putea incarca complet telefonul de doua ori.

Apoi, este important sa tii cont si de portabilitatea accesoriului. Se stie faptul ca un acumulator extern nu este foarte greu si nici nu are dimensiuni foarte mari, insa cu cat acesta este mai usor, cu atat este mai usor si de transportat. Cu cat insa este mai usor cu atat are si o capacitate mai mica.

In ceea ce priveste alegerea unui asemena accesoriu trebuie tinut cont si de compatibilitate, pentru ca exista baterii externe compatibile doar cu terminalele celor de la Apple, in timp ce alte baterii externe sunt ideale doar pentru telefoanele cu sistemul de operare Android.

Modul de incarcare al bateriei conteaza foarte mult, iar aici putem preciza de exemplu ca sunt baterii care se incarca direct de la stecher, sunt baterii externe care se incarca cu cablu USB sau micro USB, sau exista baterii externe care se incarca cu energie solara.

Asadar, acestea sunt cateva dintre detaliile cele mai importante in functie de care se alege o baterie externa. Mai conteaza foarte mult si numele producatorului care a scos pe piata accesoriul, dar si pretul acesteia.

Cei care insa cunosc aceste detalii, cu siguranta nu vor intampina probleme in ceea ce priveste alegerea unui astfel de accesoriu foarte important pentru un telefon mobil.

No Comments

Post A Comment