bara

Ce trebuie sa contina un site web?

Ce trebuie sa contina un site web?

Ce trebuie sa contina un site web?

09:55 21 June in Despre altele
0 Comments
Share Button

Nu aveti un site de prezentare dar va intereseaza unul si nu stiti ce trebuie sa contina? Aveti un site si credeti ca nu e complet sau ca e depasit si sunteti interesati sa il modificati?

Aveti site si sunteti mutumiti de el dar vreti sa fiti in tema si cu continutul altor site-uri pentru a ramane tot timpul de actualitate? Atunci ar trebui sa apelati la servicii web design.

Exista o serie de pagini principale pe care ar trebui sa le aiba un site de prezentare. Desigur aceste pagini nu sunt obligatorii pentru ca fiecare firma tinand cont de tipul de activitate pe care il desfasoara si de peferintele managerului poate sa adapteze designul, dar este necesar sa va formati initial o idee in mare cu privire la tipul de informatii pe care ar trebui sa le contina un site.

Paginile principale ce nu trebuie sa lipseasca sunt prima pagina sau pagina de home, pagina despre noi unde este descrisa firma, pagina cu servicii si produse, galerie, portofoliu, noutati si contact.

Prima pagina e impotanta deoarece de cele mai multe ori este primul impact pe care ilĀ  poate avea potentialul client de la site-ul pe care il aveti.

Pe aceasta pagina ar trebui sa se afle o sectiune de contact cu toate informatiile. E foarte important ca pe prima pagina sa fie numarul de telefon sau adresa de mail unde veti putea fi contactat.

Prima pagina va trebui sa contina si legaturile spre celelalte pagini din site. E important ca toate aceste legaturi sa aiba si o structura clara si sa fie organizate in functie de categorii sau subcategorii.

De asemenea pe aceasta pagina trebuie sa aveti si imagini reprezentative pentru ca ele au un impact vizual destul de puternic. Imaginile care apar trebuie sa fie reprezentative pentru ceea ce faceti.

Si newsletterul e important. Casuta pentru abonare la newsletter nu ar trebui sa lipseasca de pe nicun site in special de pe home. Este un foarte bun mijloc prin care va puteti crea o baza de date solida ce va poate folosi pe viitor pentru promovarea produselor noi si promotiilor existente.

Fiecare firma trebuie sa fie pe retelele sociale cum ar fi Facebook, Twitter, linkedIn si alte retele. E important sa aveti pe prima pagina legaturi spre ele si in acest fel persoanele interesate pot sa fie tinute la curent cu toate noutatile mai usor.

Postarea noutatilor nu e obligatorie pentru prima pagina dar ii va fi de mare ajutor vizitatorului sa stie ce este nou pe site. E util sa apara in prima pagina noile articole, noile produse decat sa caute in site toate categoriile pentru a gasi produsele noi.

Despre noi este o pagina importanta ce lipseste de pe mai multe site-uri de prezentare. Este importanta pentru ca aici aveti posibilitatea de a descrie firma.

Tot aici pot sa fie oferite si informatii despre premii obtinute de firma sau de angajati, despre produse si despre motivul pentru care ar trebui sa fie cumparate produsele sau sa se apeleze la serviciile firmei.

No Comments

Post A Comment