bara

Ce tip de web hosting ti se potriveste?

Ce tip de web hosting ti se potriveste?

06:43 18 October in Web
0 Comments
Share Button

In cazul in care iti surade ideea de a detine si tu un blog personal, atunci cu siguranta trebuie sa stii ca exista doua cerinte mari, doua lucruri fara de care nu poti avea un blog.

Asadar, un prim lucru extrem de important pe care trebuie sa il ai pentru a avea un blog, este numele de domeniu. Inainte de a inregistra un nume de domeniu, va fi nevoie sa te gandesti la tipul blogului.

Daca de exemplu vei scrie despre masini, atunci trebuie sa alegi un nume de domeniu care sa sugereze acest lucru. Numele domeniului este important sa aiba legatura cu continutul blogului.

Imediat dupa ce vei alege numele de domeniu, va fi nevoie sa optezi pentru o extensie. Vei putea alege .ro, .com, .info, .net, in functie de tipul blogului si in functie de publicul tinta.

Dupa ce vei alege numele de domeniu, vei stabili extensia blogului si il vei inregistra, nu iti va mai ramane decat sa alegi si un pachet de web hosting.

Pentru inceput, tinand cont de faptul ca nu vei avea un trafic extrem de mare din prima luna sau din primele doua – trei luni, un pachet de gazduire web ieftina de la Gazduire Enterprise iti va fi suficient.

De precizat este faptul ca atunci cand discutam despre gazduire web ieftina, indiferent ca ne referim la gazduirea de la Gazduire Enterprise sau de la alta companie, ne referim la un pachet de gazduire partajata, sau la un pachet de shared hosting, dupa cum mai cunoaste publicul aceasta gazduire.

Pentru inceput, un asemenea pachet de web hosting iti va fi suficient. Din momentul in care insa vei observa ca traficul blogului tau va creste, mai mult ca sigur resursele alocate nu iti vor mai fi suficiente.

Vei putea in acest caz sa faci trecerea de la acest tip de gazduire web, la urmatorul nivel. Asta inseamna ca un server VPS va fi suficient pentru tine. In acest fel nu iti vei mai face griji privind resursele. Avand un astfel de pachet de web hosting, vei avea o multime de beneficii, la un pret foarte atractiv.

Cu siguranta pentru un blog aflat in plin proces de dezvoltare, sau pentru un site aflat in plin proces de dezvoltare, un astfel de server VPS este mai mult decat perfect.

In cazul in care insa blogul tau va avea un succes asa cum nici macar nu ai visat, vei avea zeci de mii de vizitatori unici pe zi, sau poate chiar mai multi, atunci nici macar un server VPS nu iti va mai fi suficient.

In aceste conditii ar fi indicat sa optezi pentru un pachet de gazduire dedicata. Un asemenea pachet de web hosting este ideal de regula pentru marile magazine online, care in fiecare zi au un numar urias de vizitatori unici.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le ai la cunostinta in legatura cu pachetele de web hosting, in cazul in care iti doresti un site sau un blog personal.

No Comments

Post A Comment