bara

Ce sunt sosetele antimicrobiene?

Ce sunt sosetele antimicrobiene?

Ce sunt sosetele antimicrobiene?

19:45 09 April in Despre altele, Sanatate
0 Comments
Share Button

Sosetele pot fi purtate atat de catre femei cat si de catre barbati, iar persoanele interesate isi pot indrepta atentia spre Meia, pentru a-si alege sosetele perfecte. Exista situatii in care sosetele nu sunt alese inspirat si creaza diferite mirosuri neplacute. In urmatoarele randuri ale articolului vom vedea despre ce este vorba.

A fi afectat de picioarele mirositoare poate fi personal jenant si ofensator pentru cei din jurul tau. Chiar daca picioarele sunt sigilate in interiorul incaltamintei, mirosurile pot scapa si pot fi prezente in camera.

Sa recunoastem: nimeni nu vrea sa fie acea persoana. Cu toate acestea, exista o solutie usoara! Prin simpla imbunatatire a ciorapilor la o pereche care a fost tratata cu un antimicrobian, puteti sa va eliberati de orice parfum gresit sau deranjant!

Sosetele antimicrobiene ajuta la prevenirea cresterii bacteriilor nedorite in tesatura, eliminand in cele din urma mirosurile neplacute.

Problema mirosurilor urate:

  • Picioare murdare, sosete si pantofi.

Cauza:

Bacterii. Credeti sau nu, transpiratia nu este cauza principala a mirosului corpului, adevaratul vinovat este bacteria. Bacteriile care exista in mod natural pe pielea umana utilizeaza componentele in transpiratie ca sursa alimentara. Acestea sunt deseurile pe care le produc in timp ce cresc si se inmulteste si devin esenta acelui miros mirositor.

Purtarea de pantofi si sosete regulate poate face din ce in cesicu o perioada mai lunga de timp pentru a face impact. In plus, activitatea crescuta forteaza picioarele sa transpire intr-o rata mai mare, ceea ce inseamna, la randul lor, ca bacteriile au mai multe posibilitati de a prinde transpiratie si de a crea mirosuri neplacute.

Solutia: sosete antimicrobiene!

Sosetele care au fost terminate cu un tratament antibacterian sunt cel mai rapid si mai usor mod de a rezolva aceasta problema. Anumite sosete au fost fabricate din materiale antimicrobiene care pot ajuta la prevenirea cresterii bacteriilor si, prin urmare, pot ajuta la combaterea mirosului piciorului.

Sosetele antibacteriene lucreaza pentru a controla mirosurile?

Da, ele chiar asta fac! Atunci cand selectati ciorapi care au fost imbunatatiti cu antibiotice, tesutul tratat rezista cresterii bacteriilor nedorite, care provoaca mirosuri.

In timp ce picioarele dvs. vor produce in continuare aceeasi cantitate de transpiratie, tratamentul antimicrobian din tesatura ciorapi previne proliferarea bacteriilor si, prin urmare, incetineste sau opreste cresterea producatoare de mirosuri.

Cum se testeaza sosetele antimicrobiene?

Cand se uita la o tesatura nou fabricata, aditivii antimicrobieni nu pot fi vazuti, mirositi sau simtiti.

De fapt, sosetele antimicrobiene arata exact la fel ca cele netratate. Deci, cum sunt testate sosetele anti-miros pentru a va asigura ca functioneaza?

Organizatia Internationala de Standardizare (ISO); si standardul industrial japonez (JIS) sunt disponibile pentru a evalua performanta antibacteriana.

Aceste metode de testare standardizate sunt deseori dezvoltate pentru anumite tipuri de materiale, utilizari finale sau tehnologii antimicrobiene; alegerea corecta a metodei de testare este importanta.

Metoda cea mai comuna de testare utilizata pentru evaluarea sosetelor antibacteriene este ISO 20743 (care este similara cu JIS L 1902). In timp ce sunt utilizate si alte metode, cum ar fi metoda 100 AATCC si ASTM E2149.

No Comments

Post A Comment