bara

Ce sunt bauturile cu colagen si care sunt avantajele lor

Ce sunt bauturile cu colagen si care sunt avantajele lor

Ce sunt bauturile cu colagen si care sunt avantajele lor

15:14 17 December in Despre altele, Sanatate
0 Comments
Share Button

Colagenul este o proteina prietenoasa cu pielea care este oferita acum in forma lichida pentru a combate semnele imbatranirii. Pentru a afla mai multe despre ce este colagenul lichid, accesati linkul. In continuare va prezentam mai multe beneficii ale acestuia.

Colagenul lichid furnizeaza o cantitate mai mare de peptide decat cel solid

Deoarece sunt sub forma lichida, bauturile cu colagen pot sa se absoarba mai rapid si mai eficient in fluxul nostru sanguin si aduc concentratii mai mari de peptide de colagen si alti nutrienti.

Prezenta unei concentratii mari de peptide de colagen in fluxul sanguin declanseaza raspunsul „vindecarii ranilor” al organismului care reactiveaza productia de colagen a organismului.

Studiile clinice arata ca administrarea de peptide de colagen de 10.000 mg / zi pe parcursul a 8 saptamani poate imbunatati hidratarea, elasticitatea si netezirea liniilor fine si a ridurilor.

In functie de varsta, ar trebui sa luati cel putin 5.000-10.000 mg (5-10 grame) peptide de colagen pe zi pentru a vedea rezultatele rapid.

Pentru a atinge puterea necesara, ar trebui sa inghiti 10-20 de pastile mari la o administrare, pentru a obtine aceeasi cantitate de colagen ca cea din lichid, ceea ce face colagenul lichid superior si mult mai convenabil decat administrarea pastilelor.

Absorbtia se realizeaza mai rapid

Cel mai eficient colagen este cel sub forma lichida. Motivul este ca peptidele de colagen in forma lichida au o rata de absorbtie mult mai mare, deoarece majoritatea muncii grele reprezentata de reactiile chimice este deja facuta. Bauturile lichide de colagen sunt, in esenta, deja digerate in prealabil, astfel incat corpul sa asimileze mai repede peptidele.

Atunci cand ingerati suplimente sub forma de pastile, corpul trebuie sa lucreze mult mai mult pentru a digera pastilele si pentru a absorbi nutrientii din comprimate. Aceasta inseamna ca colagenul pe care il luati este mai putin usor digerat si absorbit. O bautura cu colagen lichid este cea mai buna optiune pentru a obtine peptidele necesare pentru articulatii.

Stiinta sustine colagenul lichid

Bauturile cu colagen pentru piele sunt sustinute de stiinta? Au existat dezbateri intense in legatura cu eficacitatea bauturilor cu colagen, iar multiple studii stiintifice au dovedit ca consumul de colagen poate ajuta foarte mult pielea.

Conform unui document publicat in Arhivele Cercetarilor Dermatologice in 2008, ingerarea colagenului poate ajuta la formarea generala a colagenului in organism. Un an mai tarziu, Universitatea din Tokyo a publicat cercetari care sugereaza ca consumul de colagen ar putea inversa efectele imbatranirii legate de soare.

Un alt studiu realizat de un institut de cercetare din Japonia, in 2006, a sugerat ca ingerarea peptidei de colagen creste densitatea fibroblastelor si imbunatateste formarea de colagen in derm. Fibroblastele sunt celule specializate din stratul de derma care sintetizeaza colagen si elastina. Cercetatorii de la Spitalul Katsuragi din Japonia au documentat, de asemenea, imbunatatiri ale pielii subiectilor care au luat un supliment oral cu colagen.

Aceste beneficii alaturi de multe altele, care pot fi citite in articolul anterior mentionat, fac ca colagenul lichid sa fie cea mai buna solutie pentru intinerire.

No Comments

Post A Comment