bara

Ce spun cumparatorii despre iPhone 8 Plus

Ce spun cumparatorii despre iPhone 8 Plus

Ce spun cumparatorii despre iPhone 8 Plus

09:09 15 January in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

Pentru a fi sincer, iPhone 8 Plus este in mod confortabil iteratia mea favorita a designului, dar asta pare a fi o lauda slaba in acest stadiu. Spatele din aluminiu a fost inlocuit cu o suprafata pe care Apple o numeste “cel mai durabil geam vreodata pe un iPhone” – si se simte mult mai bine pentru el. Este grippier, si nu simt ca va zbura din mana de fiecare data cand am luat-o.

Este, de asemenea, destul de greu – aproape prea greu pentru mine sa folosesc confortabil. La 202 g, este cu 7 g mai greu decat Samsung Galaxy Nota 8, si face ca LG V30 sa se simta ca o jucarie. Adaugati un caz, care sunt sigur ca majoritatea oamenilor vor fi si ca greutatea va creste doar.

Apple a fost intotdeauna masterful la infatisare si finisare, iar modul in care geamul usor se curbeaza la margini si se amesteca in bara de aluminiu din seria 7000 este super-impresionant, in ciuda buzei slabe in care sticla intalneste metalul.

La fel ca iPhone 7 inainte de aceasta, dispozitivul este evaluat de IP67 si pentru rezistenta la apa – ceva care a devenit si mai popular pe piata telefonului tarziu.

Apple ramane cel mai bun in ceea ce priveste optiunile de culoare pe care le ofera, si acest lucru este valabil mai ales pentru noua nuanta de aur. Aceasta ar putea fi una dintre cele mai controversate culori pentru iPhone vreodata – dar eu sunt un mare fan. Este un amestec de bricheta Rose Gold si aurul mai dur al iPhone 7, dar adaugarea de sticla ii confera o vibratie cremoasa, aproape din anii ’70, care este greu sa treaca peste imagini. IPhone 8 este disponibil si in optiunea de argint mai putin interesanta si in spatiul gri. Pentru inlocuire display iPhone 8 Plus intra aici.

Cea mai mare problema cu designul imbatranit al iPhone 8 Plus este dimensiunea mare a acestuia. Ecranul de 5,5 inci folosit aici este mic comparativ cu ecranul de 6,3 inci al Samsung Galaxy Note 8 si panoul de 6 inchi de pe LG V30, dar telefonul in sine este mult mai mare decat ambele modele in fiecare dimensiune. Este greu de tinut, prea larg si se simte de moda veche. Se pare ca un telefon din 2014, si uriasa rama care inconjoara ecranul nu ajuta la probleme.

Este clar ca Apple este capabil sa proiecteze un telefon uimitor – uita-te doar la iPhone X – si inteleg ca compania va fi impingand asta ca directia viitoare. Dar iPhone 8 Plus nu este ieftin, este un telefon de 799 de lire sterline. Este mai scump decat Samsung Galaxy S8 si trebuie sa concureze.

Tema care ruleaza iPhone 8 si iPhone 8 Plus este ca ei iau elementele de baza de la iPhone 7 si 7 Plus, dar componentele individuale au fost optimizate si ajustate.

Luati ecranul, de exemplu. IPhone 8 Plus are acelasi LCD IPS de 1080p ca si telefonul de anul trecut, capabil sa afiseze gama larga de culori DCI-P3. Cu toate acestea, acum beneficiaza de tehnologia True Tone pe care Apple a debutat-o ​​pentru iPad Pro 9.7-inch. True Tone modifica temperatura culorii afisajului in functie de mediul in care va aflati, reducand tonurile albastre aspre tipice unui ecran LCD atunci cand va aflati intr-o camera cu lumina slaba.

No Comments

Post A Comment