bara

Ce specificatii prezinta HTC One M9?

Ce specificatii prezinta HTC One M9?

13:17 21 September in Despre altele
0 Comments
Share Button

Chiar daca cei mai importanti rivali ai firmei HTC, adica Samsung si LG, au inceput sa utilizeze display-uri QHD pe modelele lor, cei de la HTC au decis ca este bine sa integreze in continuare un panou Full HD si pe noul model One M9.

Vorbim despre un ecran de tip Super LCD3 de doar 5 inchi ce ofera culori naturale. Acesta este protejat de catre sticla Gorilla 4 produs a de cei de la Couring ce ar trebui sa reziste foarte bine la cazaturi. Din pacate, insa, in lumina solara este destul de vreu sa vezi ceva clar pe display.

In primul rand, senzorul dedicat luminii ambientala nu pare ca seteaza corect luminozitatea ecranului, fiind necesara modificarea manuala a acestuia. In al doilea rand, tratamentul oleofobic care a fost utilizat nu face o treaba foarte buna pentru indepartarea grasimii de pe ecran.

Chiar daca acestea sunt unele puncte slabe ale unui HTC, trebuie sa stiti ca acesta este un telefon bun, iar stricarea lui reprezinta pierderea unei sume mari de bani. Asadar, in cazul in care acest prototip se strica, cel mai bine ar fi sa il trimiteti intr-un service unde se fac reparatii telefoane Bucuresti

In partea interioara sau in momentele in care lumina solara nu bate in mod direct pe ecran, avem de a face cu un display foarte bun Full HD care a fost implementat intr-un smartphone de succes.

Chiar daca diagonala a ramas de 5 inchi, aceasta duce la o densitate maul mai mare a pixelilor comparativ cu cazul altro telefoane care se gasesc pe piata, iar adoptarea unui nou panou Super LCD asigura afisarea corecta si naturala a culorilor.

HTC a ales pentru modelul One M9 sa integreze cel mai nou aparut chipset, anume cel de la Qualcomm Snapdragon 810. Acesta este un procesor octa-core de 64 de biti ce promite performante mult mai bune comparativ cu generatia trecuta.

HTC a reusit sa realizeze implementari eficiente, chiar daca aceste asteptari nu erau foarte mari. Chiar daca dispozitivul nu se supraincalzeste la fel de tare asemeni modelului LG, acesta poate intr in throttling in unii parametri care se asemana.

Probabil va aspectul carcasei si materialul metalic al acesteia ajuta la disiparea mult mai rapida a caldurii, dar performanta nu este acolo unde toti userii se asteptau.

Trebuie sa stiti si faptul ca supraincalzirea afecteaza si limiteaza destul de mult performanta procesorului. Cert este ca Snapdragon 810 reprezinta un chipset destul de problematic deoarece, in ciuda puterii sale, o mare parte din potentialul sau este destul de limitata de catre temperaturile ridicate de catre operare.

In rest, specificatiile modelului One M9 sunt destul de standard comparativ cu alte modele: acest telefon prezinta o memorie RAM de doar 3 GB si o memorie interna de doar 32 GB, insa aceasta poate fi marita pana la 128 GB maxim cu ajutorul unei cartele microSD.

Acestea reprezinta specificatii obisnuite pentru absolut orice dispozitiv de tip flagship prezent. Tot ansamblul functioneaza pe baza sistemului de operare Android 5.0.2.

No Comments

Post A Comment