bara

Ce semnifica inscriptia Argint 925

Ce semnifica inscriptia Argint 925

15:56 14 April in Despre altele
0 Comments
Share Button

Inscriptia 925 pe obiectele din argint ofera informatii despre acestea. Exista o multime de bijuterii sau alte obiecte ce contin aceasta inscriptie insa nu sunt orginiale din argint. Nu te lasa pacalit de pretul mic, pentru ca acest metal pretios nu va avea niciodata o valoare atat de scazuta. Mai jos vei afla cateva informatii despre ce semnifica inscriptia Argint 925.

Argintul este des intalnit la bijuterii sau la vesela. Tacamurile din argint, cupele, pocalurile, paharele, cafetierele sau platourile din argint au preturi foarte mari, iar valoarea sentimentala a acestora este si mai mare. Inscriptia de 925 vine de la cum se fabrica aceste produse. Argintul poate fi gasit in stare pura de 99,9%. Este un metal foarte moale si nu se poate utiliza pentru a crea bijuterii. Starea acestuia necesita o combinatie cu alte aliaje metalice.

Pentru a obtine bijuterii sau alte obiecte din argint, acestea se combina cu alte aliaje metalice in proportie de 92,5% argint pur si 7,5% aliaje. Cu alte cuvinte, 925 vine de la concentratia de argint dintr-un obiect, respectiv argint masiv. Se aplica o stampila pe obiectele din argint 925 care le face deosebite de cele suflate in argint.

Exista posibilitatea ca stampila sa fie falsificata, bijuteria sau obiectul nefiind original. Produsele din argint masiv nu au preturi mici precum se considera pe piata, magnetii nu atrag argintul 925, nu are miros si atunci cand il cumperi vei beneficia de un certificat de autenticitate. Din pacate, foarte multe bijuterii concepute din “argint” au aceasta stampila falsa.

Daca esti in cautarea unor obiecte din argint masiv, la preturi si calitate reala, poti comanda de pe site-ul argintart.ro. Acum ca stii deja ce semnifica inscriptia Argint 925, cu siguranta vei face alegerea corecta! Site-ul pune la dispozitia clientilor atat bijuterii, cat si obiecte de colectie din argint. Vei putea face apa din argint cu ajutorul pocalelor de argint, a paharelor, cupelor sau carafelor si poti tine la distanta bacteriile prin consumarea mancarii cu tacamuri din agrint.

Argintul este un metal pretios, iar preturile ridicate corespund cu valoarea pe care o are. De asemenea, argintul se utilizeaza si pentru proprietatile sale medicinale pe care le are asupra organsimului. Consumul regulat de apa de argint poate mentine longevitatea si indeparteaza riscul de a dezvolta tumori. Cu un singur pahar de argint, o cupa sau o carafa poti prepara aceasta apa benefica pentru organism.

Oferirea unei bijuterii din argint este mai semnificativa decat crezi. Atat bijuteriile, cat si alte produse din argint sunt foarte valoroase, iar pretul de sub 100-200 de lei este total gresit. Platesti pentru o bijuterie formata din alte aliaje si nu din argint. Producerea lor consta in utilizarea argintului intr-o proportie foarte mica, datorita pretului ridicat si complexitatii procurarii lui.

Argint Art este locul perfect din care poti achizitiona produse din argint 925! Gravate manual, cu o istorie complexa si o poveste nemaipomenita, obiectele din argint vor aduce eleganta casei tale. Inainte de a cumpara o bijuterie, aminteste-ti ce semnifica inscriptia argint 925!

No Comments

Post A Comment