bara

Ce reparatii se fac intr-un service gsm?

Ce reparatii se fac intr-un service gsm?

Ce reparatii se fac intr-un service gsm?

09:29 28 December in Despre altele
0 Comments
Share Button

Indiferent de faptul ca avem un telefon mobil inteligent de la cei mai tari producatori de pe piata, sau ca avem un telefon de la un producator nu foarte renumit, sau mai bine spus de la un producator necunoscut, exista sanse ca la un anumit timp dupa achizitia telefonului, acesta fie sa nu mai functioneze la parametrii optimi, fie sa se defecteze si sa nu mai functioneze deloc.

In cazul in care de exemplu iti doresti un telefon de la un producator renumit, te poti orienta spre un model de telefon HTC, care sunt la ora actuala foarte indragite de catre toti utilizatorii datorita caracteristicilor tehnice pe care le detin aceste dispozitive.

Ei bine, chiar si in cazul in care detii un astfel de telefon mobil inteligent se poate ca acesta sa intampine probleme in buna sa functionare, iar din acest motiv sa fie nevoie sa il duci la un service gsm pentru a fi reparat.

In acest caz cu siguranta ar fi mai indicat sa alegi un service specializat in reparatii Htc, decat unul care executa reparatii pentru orice marca de telefoane. Daca te intrebi de ce ai face aceasta alegere, trebuie sa stii faptul ca reprezentantii unui service specializat in reparatii pentru o anumita marca de telefoane sunt experti si in fiecare zi repara doar acele telefoane, astfel ca ei cunosc in mod amanuntit orice problema care poate aparea la un asemenea telefon.

Si daca tot am vorbit despre telefoanele HTC, in continuare iti voi prezenta reparatiile care se pot efectua in cadrul unui astfel de service:
–    schimbarea touchscreen-ului sau a display-ului spart, crapat sau defect;
–    schimbarea difuzorului sau a castii;
–    inlocuirea sau repararea mufei de alimentare;
–    inlocuirea bateriilor, a carcaselor.

Cu siguranta aceste operatiuni se pot efectua la orice service gsm de catre angajatii profesionisti. Trebuie mentionat si faptul ca telefoanele HTC se intalnesc cel mai des cu urmatoarele probleme:
–    telefonul nu raspunde la comenzi sau raspunde foarte greu;
–    camera foto a dispozitivului nu mai functioneaza, sau nu face poze clare;
–    anumite parti ale touchscreen-ului nu mai raspund la comenzi;
–    telefonul se blocheaza des;
–    dispozitivul se restarteaza sau se inchide singur;
–    apar probleme de functionare ale senzorului de proximitate;
–    semnalul wifi este foarte slab sau nu apare deloc desi te afli intr-o zona in care wifi are acoperire;

De asemenea poti sa apelezi cu incredere la reprezentantii unui service gsm care este specializat in reparatia telefoanelor HTC si in cazul in care ai un model de telefon de la acest producator care este blocat intr-o anumita retea.

Cu siguranta daca iti vei duce telefonul la service, acesta va fi decodat si vei putea utiliza cartela oricarui operator de telefonie mobila in dispozitiv.

De asemenea in cadrul unui astfel de service se poate reinstala sistemul de operare al dispozitivului si se pot sterge sau instala anumite aplicatii.

Trebuie mentionat faptul ca poti sa apelezi la un service gsm si in cazul in care doresti sa iti echipezi telefonul cu tot felul de accesorii.

De exemplu iti poti cumpara pentru dispozitivul tau atat baterii externe cat si un selfie stick, sau card de memorie, si chiar si accesorii auto gsm.

No Comments

Post A Comment