bara

Ce produse gasiti in cadrul magazinului Machete Revell?

Ce produse gasiti in cadrul magazinului Machete Revell?

13:56 25 March in Mama si copilul
0 Comments
Share Button

Magazinul machete Revell a castigat tot mai mult increderea publicului, la momentul actual comercializând numeroase produse, pe langa celebrele machete care au câstigat increderea a mii de cumparatori. De aceea, in articolul de astazi vom descoperi impreuna noile produse pe care le puteti gasi pe site-ul acestora.

Machete asamblate si machete de asamblat

Nu puteam incepe articolul de astazi fara sa va mentionam machetele de asamblate, ce sunt gasite in pachet sub forma de piese ce necesita a fi imbinate pentru a forma nava dorita. De asemenea, mai puteti achizitiona si machetele gata asamblate, pe care va trebui doar sa le vopsiti dupa cum doriti.

De asemenea, datorita dimensiunii destul de mari, dupa finalizarea acestora, puteti sa folositi machetele pe post de obiecte decorative. De exemplu, le puteti aseza pe birou sau in camera copilului, mai ales daca cel mic este pasionat de nave sau obiecte marine. Cu siguranta peisajul va fi unul de poveste!

Produse Revell Control

Produsele Revell Control sunt reprezentate de diverse jucarii, cum ar fi barci, vapoare sau elicoptere, special concepute pentru baieteii pasionati de aceste domenii.

De asemenea, produsele sunt concepute pentru copii cu vârste de peste opt ani, fiind destul de periculoase pentru vârstele mai fragede. Fiecare produs este conceput din materiale de inalta calitate, produsele din aceasta gama fiind concepute din plastic dur, astfel incât sa fie rezistent la socuri.

Produse Revell Star Wars

Cel mic a urmarit cu sufletul la gura seria de filme Star Wars? Daca raspunsul este afirmativ, atunci, cu siguranta va aprecia machetele Revell Star Wars, special concepute pentru copiii care sunt fani seria Star Wars.

Astfel, in cadrul acestei game de produse, veti descoperi nave de asamblat, acestea reprezentându-le pe cele spatiale din celebrele filme. Astfel, veti descoperi navele faimoase ale lui Darth Vader, dar si pe cele ale iubitului Jedi, Obi Wan. Asadar, dupa asamblare, micutul dumneavoastra va putea aseza in camera sa nava, ca si când ar face parte din lumea personajelor sale preferate.

Vopseluri si adezive

Pe lânga minunatele produse Revell, pe care le-am mentionat anterior, in cadrul magazinului online veti descoperi numeroase vopseluri si adezive, care va vor fi utile in personalizarea machetelor.

De asemenea, cu ajutorul acestora, va veti personaliza nava asa cum veti dori, mai ales ca beneficiati de o varietate de culori. In plus, preturile sunt mai mult decât accesibile pentru orice buzunar!

No Comments

Post A Comment