bara

Ce inseamna sa fii animator pentru copii?

Ce inseamna sa fii animator pentru copii?

Ce inseamna sa fii animator pentru copii?

05:36 15 August in Mama si copilul
0 Comments
Share Button

Cu siguranta si acei animatori copii, in ciuda faptului ca in timpul in care sunt la service imbina utilul cu placutul, tot o munca presteaza si ei.

Ei bine, a fi animator pentru acele petreceri private organizate pentru copii, cu siguranta nu este atat de simplu precum pare la o prima vedere, pentru ca aceasta meserie nu poate sa fie practicata chiar de orice persoana.

In primul rand, pentru a putea practica aceasta meserie, este obligatoriu sa indragesti foarte mult copiii. In cazul in care nu iti plac copiii, cu siguranta nu esti persoana potrivita pentru acest job, pentru ca toata munca ta va fi desfasurata in jurul copiilor.

Pe langa asta, trebuie sa iti placa foarte mult ceea ce faci, pentru ca trebuie sa iti dai toata silinta pentru a-i amuza pe cei mici, astfel incat acestia sa fie incantati de numarul realizat de tine.

O alta conditie obligatorie pentru a putea sa lucrezi ca si animator pentru petreceri private destinate copiilor, este aceea de a fi tot timpul cu zambetul pe buze, trebuie sa fii plin de viata si vesel, pentru ca doar in acest fel vei reusi sa le transmiti energia ta pozitiva copiilor.

Chiar si in timpul liber pe care il ai, trebuie sa urmaresti desenele animate cele mai noi, pentru a fi la curent cu cele mai noi personaje, pentru ca doar asa vei putea sa interpretezi aceste personaje, si vei putea sa intrii in sufletul copiilor.

O alta calitate pe care trebuie sa o ai neaparat, pentru a putea presta aceasta munca, ar fi aceea de a te putea adapta cat mai rapid fiecarei situatii.

Copiii isi schimba rapid parerile si preferintele, asa ca trebuie sa fii tot timpul la curent cu ceea ce le place, si daca ti se cere sa interpretezi un alt personaj, trebuie sa te adaptezi cat mai rapid situatiei, si sa incepi sa interpretezi personajul respectiv.

Cu siguranta ti se va cere sa interpretezi si personaje din desenele animate, insa sunt si copii mai mari care participa la astfel de petreceri, care iti vor solicita sa interpretezi personaje de film, precum Superman de exemplu, sau orice alt personaj.

Este deasemenea foarte important sa fii o persoana rezistenta la stres, si sa ai foarte multa rabdare, pentru ca de foarte multe ori, copiii vor deveni stresanti in momentul in care iti vor solicita sa interpretezi tot felul de personaje.

Deasemenea, trebuie sa ai rabdare si chiar si in conditiile in care esti obosit si stresat, trebuie sa fii tot cu zambetul pe buze, si sa te comporti ca la inceputul petrecerii.

Ei bine, dupa cum se poate observa, pentru a putea practica o astfel de meserie, trebuie sa dispui de o serie importanta de calitati, pentru ca in caz contrar, nu vei face fata unui astfel de loc de munca.

Si totusi, exista si aspect positive referitoare la acest loc de munca, iar unul dintre ele ar fi acela ca imbini utilul cu placutul, pentru ca in momentul in care lucrezi, te si distrezi.

 

No Comments

Post A Comment