bara

Ce este un mp3 player auto after market?

Ce este un mp3 player auto after market?

Ce este un mp3 player auto after market?

05:38 16 November in Auto
0 Comments
Share Button

AM sau aftermarket reprezinta orice piesa auto sau orice dispozitiv (mp3 player de exemplu) care nu poarta sigla constructorului auto. Important de precizat insa este faptul ca produsul aftermarket este omologat de catre organismele internationale pentru a fi comercializate. Aceste produse ofera un nivel de siguranta ridicat.

Un radio mp3 player auto ieftin aftermarket pentru masina poate sa reprezinte o solutie moderna si atractiva din punct de vedere financiar pentru nevoile curente ale soferilor, inclusiv pentru tine.

Indiferent marca si modelul masinii pe care o detii, deja dupa cativa ani de utilizare vei simti nevoia de a schimba aparatul radio, player-ul, etc. cu unul care sa fie mai performant si mai modern.

De exemplu, in ciuda faptului ca ti-ai cumparat masina cu CD-player, chiar daca acesta inca functioneaza perfect si nu a fost stricat niciodata, trebuie sa stii ca acesta este depasit din punct de vedere tehnic.

Cand toata lumea asculta muzica de pe stick USB tu inca mai stai cu vraful de CD-uri cu muzica preferata? Ei bine, afla ca aceasta nu este tocmai o postura confortabila, mai ales atunci cand ai in masina un prieten vechi care te cicaleste cu replica “ai ramas in urma, bai prietene!”

Pentru a avea un dispozitiv modern de ascultare a muzicii preferate in masina, ai putea opta de exemplu pentru un Video player auto bluetooth 7018B, 7 inch, telecomanda, care in primul rand are un design atragator, si care dispune de o multime de specificatii notabile. Ei bine, si acest produs este tot unul After Market, insa poate sa faca fara probleme fata cerintelor.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vei putea sa gasesti cateva dintre cele mai mari avantajele pe care le au radio mp3 playerele after market care se gasesc pe piata la ora actuala.

Un prim avantaj al acestor dispozitive este acela ca pot avea intergata si pentru telefonul mobil, ceea ce este cu adevarat incantator.

Un alt avantaj pe care il au aceste dispozitive este acela ca se pot folosi direct sau chiar si prin telecomanda, iar soferul poate alege cum doreste sa foloseasca dispozitivul.

Aceste mp3 playere after market dispun de microfon incorporat si bluetooth (modelele de cea mai noua generatie), asa ca pot fi folosite si pe post de hands free.

Desi nu sunt originale, calitatea sunetului oferit de catre aceste radio mp3 playere este una care poate sa satisfaca orice utilizator pretentios.

Un radio mp3 player after market accepta mai multe formate audio, precum mp3, waw, wma, sau chiar si mp4 anumite modele. De precizat deasemenea este faptul ca toate aceste produse au conectivitate multipla, iar aici discutam despre Bluetooth, card de memorie sau USB.

Partea mai putin placuta in acest caz este aceea ca indiferent de marca si modelul masinii, si indiferent de marca playerului auto, odata instalat un astfel de dispozitiv in masina, comenzile de pe volan nu mai functioneaza.

Asadar, acestea sunt detaliile necesare de cunoscut in legatura cu radio mp3 playerele after market.

No Comments

Post A Comment