bara

Ce este necesar sa stiti despre gazduirea web?

Ce este necesar sa stiti despre gazduirea web?

Ce este necesar sa stiti despre gazduirea web?

19:41 13 March in Seo, Web
0 Comments
Share Button

Probabil inca exista persoane care au auzit discutandu-se la un moment dat despre gazduire web dar inca nu au idee ce inseamna aceasta. Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol veti putea afla mai multe detalii despre gazduirea web.

Ce este gazduirea web?

Pentru ca oamenii sau companiile sa permita accesul la site-ul lor prin intermediul internetului, acestea necesita un serviciu de gazduire web. Companii de gazduire web, cum ar fi Gazduire Enterprise de exemplu detin servere proprii sau de leasing.

Aceste companii furnizeaza apoi spatiu pe un server pentru a fi utilizat de catre clienti. Companiile de gazduire web le permit utilizatorilor din World Wide Web sa se conecteze la o pagina web a unei persoane fizice sau a unei companii.

Cum functioneaza gazduirea web?

O companie de gazduire web, cum ar fi Gazduire Enterprise, are computere care sunt conectate la Internet zi si noapte. Aceste computere sunt numite servere. Fiecarui server individual i se atribuie o adresa IP, astfel incat alte computere conectate la internet sa le gaseasca.

Aceste servere contin toate fisierele dvs. web. Ori de cate ori introduceti o adresa in browserul dvs., computerul trimite o cerere catre serverul web, incercand sa localizeze pagina specifica. Daca pagina este disponibila, browserul dvs. va incarca sau descarca aceasta pagina!

De ce aveti nevoie de gazduire web?

Cea mai simpla modalitate de a avea un site accesibil tuturor prin intermediul internetului este prin gazduirea web. Indiferent daca sunteti interesat sa va incepeti propria afacere sau pur si simplu doriti sa va impartasiti fotografiile familiale, gazduirea web este primul pas crucial. In acest sens, cea mai indicata solutie ar fi sa va indreptati atentia spre gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise, si veti putea alege unul dintre tipurile de web hosting.

Shared Hosting

Acesta este cel mai simplu si cel mai ieftin pachet de gazduire web. Daca veti alege un asemenea pachet de hosting, veti fi gazduit de catre un server, alaturi de alte cateva sute de site-uri. Din cauza ca unii utilizatori pot consuma mai multe resurse decat cele care le-au fost alocate, sunt sanse mari ca site-ul dvs. sa aiba de suferit. Pentru inceput insa, un asemenea pachet de hosting va este suficient.

Server VPS

Optand pentru un server VPS, veti avea rezervat propriul spatiu pe server, veti putea reinstala sistemul de operare in orice moment veti dori, veti putea avea un numar nelimitat de domenii de gazduire, plus multe alte avantaje. Deasemenea, alegand un asemenea tip de hosting, ceti stii ce ati cumparat, veti stii cati vizitatori puteti tranzactiona pe site dar si care sunt limitele.

Dedicated Hosting

Alegand aceasta varianta, veti avea propriul server, asa ca il veti administra in functie de necesitati si preferinte, insa va fi necesar sa aveti cunostinte de programare pentru a administra serverul. In cazul in care alegeti aceasta varianta insa, numarul resurselor alocate nu va mai reprezenta o problema pentru dvs.

Atunci cand aveti nevoie de web hosting puteti opta pentru reseller hosting deasemenea sau pentru gazduire CLOUD, dar cele mai des intalnite tipuri de hosting sunt cele trei pe care le-am prezentat anterior.

No Comments

Post A Comment