bara

Ce diferente exista intre domeniu, hosting si website?

Ce diferente exista intre domeniu, hosting si website?

Ce diferente exista intre domeniu, hosting si website?

05:35 07 November in Web
0 Comments
Share Button

In momentul in care afacerea ta nu functioneaza atat de bine precum ti-ai fi dorit, cu siguranta ceva nu merge bine, asa ca trebuie sa stai putin si sa faci o analiza a mai multor lucruri, pentru ca doar in acest fel, vei depista problemele existente si vei putea remedia situatia.

Pentru ca afacerea ta sa functioneze din ce in ce mai bine, ar cam trebui sa te gandesti la o campanie intense de promovare a acesteia in mediul online, pentru ca doar asa vei putea avea succesul dorit.

Pentru ca firma sa poata sa fie promovata in mediul online, este foarte important ca aceasta sa aiba un site oficial. In mediul online, site-ul oficial al firmei este casa acesteia, asa ca site-ul trebuie sa fie unul perfect si foarte bine promovat.

Dar ce este important de precizat referitor la site-ul firmei, este faptul ca pentru a putea sa fie functional, acesta are nevoie de doua elemente foarte importante si anume numele de domeniu, si gazduirea web.

Numele de domeniu, este un nume de inregistrare, un nume unic, care are o importanta majora, iar acesta nu trebuie sa depaseasca 67 de caractere; insa pentru ca numele sa fie cat mai apreciat, nu ar trebui sa depaseasca 15 caractere.

Plus de asta, atunci cand iti vei alege o extensie pentru domeniu, vei avea posibilitatea sa iti indrepti atentia spre: .ro, .com, .org, .info, .eu, . net, etc.

Tot in ceea ce priveste constructia website-ului, trebuie sa iti indrepti atentia rapid spre un serviciu de Gazduire Enterprise, sau spre orice alt gen de gazduire web.

In momentul in care discutam despre gazduirea web sau despre webhosting, ne referim la un spatiu inchiriat in fiecare luna pe un calculator, pentru ca se plateste un abonament lunar, pentru ca doar in acest fel site-ul va putea sa faunctioneze.

Acest spatiu inchiriat este de fapt un server, pe care sunt stocate o multime de date importante, o multime de fisiere, pozeĀ  filmari si asa mai departe.

Aici este foarte important de precizat faptul ca indiferent de cat de interesant este numele domeniului ales, fara un serviciu de hosting acesta va fi inutil. Practic, este ca si cum ai avea o cartel sim, insa pe care nu o poti folosi pentru ca nu ai la dispozitie un telefon mobil.

Odata ales si numele de domeniu si serviciul de hosting, o mare importanta trebuie sa le fie alocata tuturor fisierelor website-ului, pentru ca acestea reprezinta continutul de pe site. Ele sunt tot ceea ce vizitatorii vad pe site-ul tau in momentul in care il acceseaza. Fisierele pot sa fie articole scrise, poze, clipuri video, etc.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, si sa spunem ca site-ul firmei iti este construit, cu siguranta asta nu inseamna ca deja firma ta are un foarte mare success in mediul online.

Pentru ca firma sa aiba un success din ce in ce mai mare in mediul online, si pentru a fi din ce in ce mai profitabila, trebuie ca site-ul sa fie cat mai intens promovat.

No Comments

Post A Comment