bara

Ce bunuri puteti amaneta pentru a face urgent rost de bani?

Ce bunuri puteti amaneta pentru a face urgent rost de bani?

Ce bunuri puteti amaneta pentru a face urgent rost de bani?

08:12 23 November in Despre altele
0 Comments
Share Button

Momentele in care te confrunti cu lipsa banilor nu sunt deloc placute, indiferent de situatie. Atunci cand un imprumut la cunostinte sau unul bancar nu reprezinta o solutie, singura optiune ramane sa ne amanetam un bun de valoare pe care il avem.

Ofertele companiilor de amanet s-au schimbat foarte mult in ultimul timp si sunt mult mai adaptate nevoilor clientilor. Daca pana acum ceva timp singurele obiecte pe care le puteam amaneta erau bijuteriile de valoare, astazi gama de bunuri acceptate este mult mai larga, fiind mult mai usor sa gasiti in propria locuinta un bun pe care sa il lasati gaj pentru a primi o suma de bani.

Printre bunurile pe care unele companii de amanet le accepta se afla electronicele, precum telefoanele, aparatele foto, camerele video, televizoarele, jocurile video, calculatoarele, sistemele audio si GPS-urile. La Bestamanet.ro puteti amaneta chiar si electrocasnice, precum frigidere, cuptoare cu microunde, masini de spalat, plite electrice, aspiratoare sau chiar si instrumente muzicale si echipamente.

Aveti unelte electrice pe care doriti sa le amanetati ? Atunci puteti merge la amanet cu bormasini, polizoare, masini de slefuit sau ferastraie. Daca doriti sa amanetati aur, acesta se poate transforma mult mai rapid si mai usor in bani, deoarece personalul companiilor de amanet este de obicei bine instruit in evaluarea corecta a bijuteriilor din aur.

Dupa stabilirea numarului de karate, care poate fi de 10k, 14k, 18k, 22k sau 24k, urmeaza un test de gravura-acid, care are rolul de a verifica autenticitatea aurului. In continuare, un angajat al companiei de amanet va cantari aurul si va spune cat de mult valoreaza. Important este sa alegeti o casa de amanet serioasa, care va poate evalua rapid bijuteriile voastre si va poate oferi un pret corect.

In cazul in care doriti sa amanetati bijuterii din argint sau platina, veti gasi un amanet care sa le primeasca. Astfel, puteti amaneta bijuterii, monezi de argint, pahare sau cesti, tacamuri cat si obiecte decorative.

Nu in ultimul rand, puteti opta pentru amanet auto, ce poate reprezenta o solutie pentru persoanele care au nevoie de o suma mai mare de bani. Evaluarea masinii pe care doriti sa o amanetati se face in functie de marca si model, cat si de gradul de uzura, care se poate stabili rapid sau de valoarea acesteia pe piata.

Sunt acceptate o gama variata de automobile, motociclete, ATV-uri si ambarcatiuni, fiind usor sa obtineti un astfel de imprumut cu garantie. Inainte de a va prezenta la o casa de amanet cu autoturismul pe care doriti sa il amanetati, asigurati-va ca aveti la voi cartea de identitate a proprietarului, cartea de identitate a masinii, certificatul de inmatriculare, cat si o copie dupa certificatul de inregistrare la registrul comertului in cazul in care aveti autoturismul inregistrat pe o firma.

Desi este de preferat sa nu aveti vreodata nevoie de bani, incat sa fiti nevoiti sa va amanetati bunurile, este bine de stiut ca astazi este mult mai usor sa va rezolvati temporar dificultatile financiare prin vizitarea unei sali de amanet.

 

No Comments

Post A Comment