bara

Cateva tipuri populare de rochii de mireasa

Cateva tipuri populare de rochii de mireasa

Cateva tipuri populare de rochii de mireasa

17:58 23 November in Fashion, Frumusete
0 Comments
Share Button

Iata care sunt tipurile de rochii de mireasa pe care le vei iubi cu siguranta. In plus, in cazul in care exista inca indoieli cu privire la acest lucru, astazi vom clarifica  pe fiecare dintre ele.

Rochiile de mireasa sunt foarte variate, deoarece se pot adapta corpului nostru. In plus fata de corpul in sine, personalitatea si gustul nostru intra, de asemenea, in joc. De aceea nu strica sa ne lasam purtati de toate acestea si sa ne bucuram de  ce ne place cel mai mult. Pentru ca este una dintre zilele mari pe care le vom trai in viata noastra si trebuie  sa aratam perfect.

Ce fel de rochie de mireasa alegi?

Tipuri de rochii de mireasa: modelul A-cut sau model printesa

Sa te simti ca printesa din povesti , nimic nu ar fi  mai bine decat sa optezi pentru o rochie de acest tip. Croiala genul  printesei se caracterizeaza prin faptul ca are o fusta foarte voluminoasa. Nu se va lipi deloc de corp, ci, mai degraba, dimpotriva. Unul dintre marile avantaje ale acestui model este ca,  confortul va fi una dintre cele mai bune arme de utilizat.

Vom putea merge libere fara sa ne incomodeze rochia. Astazi acest tip de rochii sunt compuse din sifon sau tulle, deci nu  vor cantari mai nimic. Se spune ca nu este foarte recomandabil  acest model pentru femeile foarte scurte, deoarece  le va crea impresia ca sunt sim ai cunde decat sunt in realitate.

Rochii de mireasa cu  o croiala de sirena

Poti vedea aici modele de rochii de mireasa ieftine Cluj  si poti alege rochia potrivita pentru tine.

Este adevarat ca in cadrul taieturii de sirena putem gasi si cateva soiuri usoare. Pentru ca unele rochii sunt mai stranse decat altele, iar partea de jos a fustei prezinta si mai mult sau mai putin volum. Chiar si asa, putem spune ca este o taietura foarte stransa. Rochia delimiteaza corpul feminin, care va fi marcat mai mult ca niciodata.

O modalitate perfecta de a lasa curbele sa ocupe un loc central. Este  modelul perfect pentru un corp de tipul  clepsidrei.

Rochii de mireasa scurte

Pentru ca suntem obisnuiti sa vedem rochii de mireasa  lungi si cu trene mari in calea lor, rochiile scurte de mireasa nu ar trebui lasate la urma..

Exista multe femei care opteaza si pentru o rochie de mireasa scurta. Acest lucru depinde intotdeauna de tipul de nunta pe care l-ai ales.

Unele femei opteaza pentru acest gen de rochie, pentru o perioada de  dupa ceremonie. Altele o poarta pe tot parcursul zilei si la nuntile organizate la curte. Ele sunt de obicei prezentate cu o fusta cu  volum si finisaje de toate stilurile, cu dantela, strasuri sau stil vintage.

Rochia de mireasa  fluida

Desi sunt de obicei drepte, ele nu sunt stranse ca modelul  sirena. Rochiile de acest gen  se caracterizeaza prin faptul ca au un fel de taietura sub piept si o cadere foarte moale de acolo, pana jos la pamant.

Adica nu se ajusteaza, dar nici nu au un volum foarte mare:intotdeauna optiunile medii sunt o idee buna.

Se spune ca este unul dintre modelele care favorizeaza cel mai mult aproape toate tipurile de corpuri. Avantajeza atat femeile cu sani mici cat si cele care au un bust mai generos.

 

No Comments

Post A Comment