bara

Cat de usor este sa faci dus la tara?

Cat de usor este sa faci dus la tara

Cat de usor este sa faci dus la tara?

04:00 02 August in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Dus la tara – primul lucru! Reimprospatati-va in timpul unei zile fierbinti. Spalati praful si transpiratia, scapati de oboseala dupa ce toata munca de astazi s-a terminat – ce ar putea fi mai bine. Dar cum iti poti aranja o baie in afara orasului, diferita de baile obisnuite? Astazi vom lua in considerare cele mai simple optiuni pentru instalarea unui dus la tara.

Dus de tabara

Chiar daca nu exista apa curenta pe site, va puteti spala acolo datorita dusului de camping. Aceasta cuprinde o punga din plastic negru rezistent sau material cauciucat care poate contine cativa litri de apa. Cantareste putin, se pliaza, ocupa putin spatiu si este foarte ieftina. In partea de sus are o supapa in care se toarna apa, in partea de jos este un furtun mic cu o adapatoare sau un pulverizator.

Desigur, nu merita sa faceti un dus rece, folosind apa din fantana – nu este pentru asta; aduce-ti apa intr-un recipient cu dvs. Apoi turnati-l intr-un sac de dus, se va incalzi rapid la soare – chiar mai mult decat la temperatura de afara! Agatati sacul de dus pe un stalp sau pe o creanga de copac (exista si copertine de dus care se monteaza ca un cort), si veti fi bucuros sa va spalati chiar si fara o sursa centrala de apa.

Suport de dus

Urmatoarea alegere este aceea a unui suport de dus. Furtunul este conectat la butonul de reglare, urmat de capul de dus in sine. Si o montam deja pe o bara speciala, pe care o ridicam la inaltimea dorita. Toata aceasta structura se misca usor, o puteti instala oriunde ajunge furtunul. Apoi acest dus mobil poate fi instalat langa piscina, sau pur si simplu utilizat drept o udatoare pentru a uda pamantul.

Rezervor de dus

Recipientul traditional incalzit la soare este inca cea mai buna alegere! Locuitorii zonelor rurale au asamblat de mult astfel de structuri din tot ce aveau la indemana: butoaie, containere sudate, chiar si rezervoare vechi de gaz. Acum, aceasta rezolvare este la fel de simpla si accesibila. Singura diferenta este in materialele moderne; si nu improvizatii, ci deja modele speciale. Inlocuim un butoi ruginit cu, sa zicem, un rezervor impermeabil. Sau chiar un recipient din plastic rezistent, a carui forma plata va acoperi dusul ca un acoperis (si nimic nu va cadea din partea de sus). Nu va rugini si cu siguranta nu va fi de interes pentru colectorii de fier vechi.

O cabina de dus stationara trebuie sa aiba un cadru solid – la urma urmei, contine acest rezervor greu de apa. Dar se pot face ziduri pentru ea, in concordanta cu finantele tale. Incepand cu perdele din material textil sau, daca se doreste, policarbonat celular. Panouri din plastic adecvate, foi de acoperis impermeabil, ramase dupa reparatii sau ridicarea acoperisului casei.

 

Urmatorul pas catre confort

Pentru cei care doresc mai mult confort si utilitati multiple, va recomandam gama de chiuvete exterior gradina. Multe dintre ele au chiar si dusuri incluse! Deci le puteti folosi in mai multe moduri, in functie de nevoile dvs din acel moment.

No Comments

Post A Comment