bara

Casa de amanet – plata imprumutului

Casa de amanet – plata imprumutului

Casa de amanet – plata imprumutului

10:42 19 January in Despre altele
0 Comments
Share Button

Rambursarea imprumutului. Cauti cel mai bun loc pentru amanet electronice? Intra pe Bestamanet.ro.

Aveti doua optiuni pentru rambursare:

  • Plata soldului, inclusiv suma creditului, plus toate taxele adaugate, inainte de termenul limita, care este de obicei intre 1 si 4 luni dupa tranzactia initiala.
  • Puteti alege sa nu mai platiti imprumutul, caz in care magazinul de amanet va pastreaza elementul. In afara de pierderea elementului dvs., nu exista alte consecinte – nici o actiune de colectare si niciun efect asupra raportului dvs. de credit. In medie, insa, 80% din toti clientii isi recupereaza produsele, potrivit Asociatiei Nationale a Pawnbrokers.

In unele locatii, puteti prelungi perioada de imprumut cu pana la cateva luni, insa veti plati taxe suplimentare. Rata dobanzii poate diferi in functie de casa de amanet si/sau legile statului respectiv.

Dobanzile din imprumuturile pentru amaneturi sunt putin complicate deoarece:

  1. a) regulile privind taxele variaza foarte mult de la stat la stat si
  2. b) nu este o rata a dobanzii fixa.

Termenul de “rata a dobanzii” poate fi foarte confuz, asa ca este mai bine sa ne gandim la suma totala admisibila “, spune Steve Krupnik de la South Bend, Indiana, creatorul programului de coaching Peony Shop Advisor si autorul cartii” Pawnonomics. “

“Imprumuturile pentru amortizare sunt aproape toate reglementate de stat, iar ” taxele de finantare” pot varia de la 5% pe luna la 25% pe luna. In Indiana, “rata dobanzii” este limitata la 36% din APR sau 3% pe luna, dar casele de amanet pot percepe o taxa suplimentara de 20% pe luna, ceea ce inseamna ca taxa totala admisibila este de 23% pe luna “, spune Krupnik.

Cu toate acestea, Krupnik spune: “Industria de amanet se dezvolta rapid si aceste taxe maxime de finantare sunt reduse in mod voluntar de multi operatori, in special in cazul imprumuturilor mai mari de amanet, care devin acum” noua norma .”

Un imprumut personal este o buna alternativa pentru cei care au nevoie de bani pentru calatorii sau pentru renovarea casei. Gasiti cele mai bune rate la Bankrate.com.

“Acestea sunt ceea ce noi numim” imprumuturi de siguranta “si sunt, de obicei, pentru urgente de viata”, spune Murphy. Taxa tipica, adauga el, este adesea mai mica decat costul unor cecuri sau al unei utilitati deconectate.

Pentru a afla ratele maxime permise in zona dvs., impreuna cu orice alte reguli privind tranzactiile de amanet, verificati site-ul web al statului dvs.; cel mai probabil, informatiile vor fi in sectiunea de protectie a consumatorilor.

Verificarea politicilor casei de amanet: Asigurati-va ca brokerul casei explica in mod clar toate taxele implicate in imprumutul dvs. inainte de finalizarea tranzactiei. De asemenea, acesti termeni ar trebui sa figureze pe biletul pentru amanet.

Cand va ganditi sa amanetati un obiect, tineti cont de aceste sfaturi: NU oferiti ceva invechit, greu de pastrat sau foarte ieftin, sfatuieste Krupnik. Duceti doar bijuterii sau monede, sugereaza Harrison. Alte alegeri bune, potrivit lui Krupnik, sunt armele de foc, instrumentele de inalta calitate si instrumentele muzicale.

No Comments

Post A Comment