bara

Care sunt principalele avantaje ale telefoanelor iPhone?

Care sunt principalele avantaje ale telefoanelor iPhone?

Care sunt principalele avantaje ale telefoanelor iPhone?

09:03 07 April in Despre altele
0 Comments
Share Button

Telefoanele smart iPhone sunt tot mai cautate datorita avantajelor pe care le ofera si datorita numeroaselor accesorii pentru iPhone care sunt foarte usor de gasit si care sunt din ce in ce mai ingenioase si mai inventive.

Sistemul multi-touch face ca un iPhone sa fie foarte usor de utilizat si toate comenzile se executa mult mai rapid, experienta fiind cu mult diferita fata de telefoanele cu ecran tactil simplu si cu tastatura. Tastatura de pe ecranul unui iPhone este mult mai usor de utilizat comparativ cu o tastatura normala pentru telefon.

Noile telefoane iPhone au si accelerometru. Telefonul reactioneaza la miscare, de exemplu daca este rotit comuta singur pe landscape. Sunt si anumite jocuri care sunt utilizate cu ajutorul acestui accelerometru si pot fi jucate doar cu ajutorul acestuia, miscand telefonul. Acest lucru nu mai este in mod neaparat o inovatie, acum majoritatea dispozitivelor mobile avand posibilitatea de a face asta.

Un alt avantaj oferit de iPhone este browserul Safari care afiseaza paginile impecabil. Acesta reda paginile web ca pe un calculator normal sau ca pe un mac, si are si optiunea de a avea mai multe taburi deschise. Sunt si cateva dezavantaje ale acestui browser dar vom discuta despre ele mai jos.

Facilitatea push-mail face ca iPhone sa fie un telefon foarte bun atunci cand trebuie sa primim mail-uri. Totul se intampla ca si cand am avea Outlook instalat in telefon. Vorbim desigur despre un Outlook mai simplu, mai light si mai rapid.

In ceea ce priveste muzica si partea video iPhone este un telefon foarte bun, sunetul se aude impecabil si claritatea video este aproape perfecta. Ecranul are 16 milioane de nuante cromatice, la fel cum au si monitoarele de calculator. In momentul cand reda videoclipuri ecranul nu se frameaza datorita procesorului foarte bun si astfel telefonul devine un dispozitiv bun la aproape orice.

Telefonul are posibilitatea de a se conecta la 3G si Wi-fi si este un dispozitiv excelent pentru internet.

Sistemul de operare al telefoanelor iPhone este diferit fata de sistemele care folosesc Android sau cele care folosesc Windows Phone, acestea utilizeaza iOS.

iPhonurile si iPadurile au un design mult superior fata de concurenta. Apple utilizeaza materiale de calitate precum aluminiul si sticla pe care altii nu le utilizeaza iar aceste materiale dau o identitate produselor. Atunci cand va uitati la un iPhone sunteti imediat atrasi de designul lor. Inca de la o prima vedere va dati seama ca este un produs de calitate simplu, atragator si elegant.

iTunes este cel mai mare shop online de unde se pot lua muzica, filme, carti audio, emisiuni TV. Niciun alt dispozitiv mobil nu are la dispozitie atat de multe aplicatii pentru utilizatori.

De asemenea, telefoanele iPhone beneficiaza de un serviciu de asistenta pentru clienti foarte bun. Daca telefonul Android se strica ce faceti? De cele mai multe ori mergeti la operatorul pentru telefonie mobila desi nu acesta a facut telefonul si mai are si foarte multa treaba. Daca dispozitivul Apple se strica puteti merge la un Apple store si veti beneficia de suport tehnic. Uneori telefonul este reparat pe loc si veti primi ajutor de calitate direct de la profesionisti.

No Comments

Post A Comment