bara

Care sunt elementele unui trusou de botez?

Care sunt elementele unui trusou de botez?

Care sunt elementele unui trusou de botez?

17:29 02 April in Despre altele, Fashion
0 Comments
Share Button

Nasii bebelusului sunt cei care trebuie sa aleaga trusoul pentru botez, iar de multe ori misiunea acestora poate fi una destul de dificila.

Pentru ca ne dorim sa le venim in ajutor parintilor spirituali care se afla in cautarea unui trusou botez baiat, vom vedea in urmatoarele randuri care sunt elementele unui trusou de botez.

Asadar, amintim in primul rand sticluta de mir, pentru ca aceasta este folosita acasa pentru umplerea cu ulei de masline, care apoi la biserica va fi numit mir sau ulei sfant. Uleiul sfant se foloseste atat in biserica, pentru ritualul de botez, cat si la baita de a doua zi a bebelusului.

Dupa ce se foloseste mirul, sticluta va ramane in posesia familiei. Pentru ca sticluta de mir va ramane in familie, parintii spirituali ai bebelusului isi pot indrepta atentia spre BotezdePoveste, pentru a alege un trusou personalizat de botez, care poate avea o sticluta de mir decorata manual de catre mainile dibace ale specialistilor care lucreaza in atelierele BotezdePoveste.

Sapunul pentru preot este urmatorul element pe care il vom aminti, si care este folosit de catre acesta pentru ritualul de spalare a mainilor, inainte de a boteza bebele. Acesta va folosi si prosopul pentru preot, atat dupa ce se va spala pe maini, cat si dupa ce va boteza bebele. Un prosop pentru preot este confectionat din bumbac de inalta calitate.

Prosopul pentru bebelus este urmatorul element care face parte dintr-un trusou de botez, iar acesta va fi special confectionat in atelierele BotezdePoveste, din bumbac moale de cea mai buna calitate.

Este extrem de importanta calitatea bumbacului, pentru ca nasii cu siguranta isi doresc ca acesta sa absoarba foarte bine apa, pentru ca bebele sa nu fie infasurat in panza de mir, umed.

Panza de mir care mai este cunoscuta si ca si “crasma” se foloseste pentru a infasura imediat dupa botez bebelusul. Nasii care aleg de la BotezdePoveste trusoul, vor obtine o panza alba, care simbolizeaza un suflet luminos si curat, spalat de pacate.

Aceasta trebuie deasemenea sa fie cat mai moale si cat mai confortabila dat fiind faptul ca intra direct in contact cu pielea bebelusului.

Fasa este urmatorul element din trusoul de botez, care se foloseste alaturi de panza de mir, pentru a infasura bebelusul. Intre pielea catifelata a bebelusului si fasa, se va afla panza de mir.

Un trusou de botez poate sa mai contina si o paturica din stofa, in care sa fie invelit bebele proaspat crestin.

Parintii spirituali care au inspiratia de a alege trusoul de la BotezdePoveste, cu siguranta se vor felicita pentru alegerea facuta, atunci cand vor vedea cat de frumos vor fi ambalate elementele trusoului.

Nasii mai pot alege si o cutie trusou in care sa transporte pana la biserica trusoul pentru botez, iar apoi, cutia va ramane drept amintire pentru familie, de la fericitul eveniment.

Asadar, in mare parte acestea sunt toate elementele care fac parte dintr-un trusou de botez, pe care parintii spirituali ai bebelusului il pot alege de la BotezdePoveste.

No Comments

Post A Comment