bara

Care sunt cele mai importante piese de mobilier pe care ar trebui sa le ai pe hol?

Care sunt cele mai importante piese de mobilier pe care ar trebui sa le ai pe hol?

Care sunt cele mai importante piese de mobilier pe care ar trebui sa le ai pe hol?

17:09 25 November in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Holurile sunt primele camere in care intra un musafir si in care intrii si tu atunci cand vii de afara. Ai nevoie de un design interesant si de foarte multa creativitate pentru ca aceasta zona sa fie corespunzator amenajata. Nu este greu sa obtii un hol util si interesant totodata daca tii cont de urmatoarele elemente care nu ar trebui sa iti lipseasca de aici.

Cuier

Cand intrii in casa vei dori cu siguranta sa de dezbraci iar in cuier iti poti pune toate piesele vestimentare pentru iesit afara, cum sunt gecile, fularele, caciulile, paltoanele si chiar hanoracele vara. Poti opta pentru un cuier cu design interesant care sa atraga numaidecat atentia tuturor celor care ajung aici.

Utilizand un Cuier metalic cu picior, 178 cm, baza marmura vei reusi cu siguranta sa imbini utilul cu placutul si sa creezi in interior un design absolut fabulos de care sa fie intreaga familie mandra. Cu ajutorul acestor piese metalice ai la dispozitie un produs foarte rezistent, pe care vei putea pune chiar si cele mai grele haine, dar si un obiect de mobilier interesant si foarte elegant.

Un dulap sau un scaun cu sertare

Dulapul este util pentru pantofi si pentru alte obiecte mici pe care vrei sa nu le uiti acasa. Poti arunca in sertare facturile pe care trebuie sa le platesti urgent, chei de care toata familia trebuie sa stie asa cum sunt cele de la beci, manusi, accesorii de par si chiar bijuterii pe care le porti des. De asemenea, pentru ca esarfele sunt in trend si cu siguranta ai mai multe, pe cele pe care le utilizezi des le poti lasa in dulap, ca sa nu incarci in mod inutil cuierul.

Tablouri

Tablourile nu sunt chiar piese de mobilier insa sunt elemente decorative foarte importante, care pot da rafinament oricarei case. Poti opta pentru tablouri sau poze mici in cazul in care ai un hol foarte ingust, astfel incat sa nu para ca peretii vin peste tine.

Oglinda

Oglinzile sunt cele care fac ca o casa sa para mai mare deci, daca pui o oglinda in hol ai obtinut doua avantaje. In primul rand nu vei iesi pe strada fara sa arunci o ultima privire la modul in care arati si fara sa pui la punct ultimele detalii si in al doilea rand ai la dispozitie un obiect care va face holul tau sa para mare. Oglinzile sunt de mai multe forme si dimensiuni si ramane la alegerea ta modelul pe care il cumperi.

Avand toate aceste piese de mobilier in hol vei reusi cu siguranta sa obtii un design in trend, de care sa fii mandru. Nu este deloc greu sa iti alegi piesele de mobilier in conformitate cu moda din prezent, iar daca vrei sa nu schimbi mobila foarte des, poti sa nu tii cont de trenduri si sa mergi pe ideea de piese atemporale clasice, asa cum este si cuierul sugerat de noi mai sus.

No Comments

Post A Comment