bara

Care sunt cele doua modele de Samsung care pot avea anumite probleme?

Care sunt cele doua modele de Samsung care pot avea anumite probleme?

Care sunt cele doua modele de Samsung care pot avea anumite probleme?

07:54 05 July in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

Seria Galaxy Note fabricata in exclusivitate de cei de la Samsung se remarca in principal datorita unei simbioze perfecte dintre un smartphone foarte avansat din punct de vedere tehnologic si dimensiunile foarte generoase oferite de o tableta. Samsung Galaxy Note poate fi considerat cel mai reusit hibrid de pe piata, un smartphone extrem de potent care se bazeaza pe un display excelent.

Ca orice model de smartphone care este produs de cei de la Samsung si Samsung Galaxy Note se bazeaza pe sistemul de operare Android, versiunea 4.1.2. acest model se bazeaza pe o memorie RAM efectiva de 1 GB. La nivel de spatiu de stocare, aveti un spatiu de stocare intern si posibilitatea atasarii unui card de memorie microSD de pana la 64 GB.

Display-ul modelului este unul extrem de interesant si totodata captivant, avand o tehnologie Super Amoled HD. O alta calitate a lui Samsung Galaxy Note este bineinteles camera foto, acest hibrid bucurandu-se de un senzor de 8MP care filmeaza in format Full HD si fotografiaza la rezolutii foarte inalte. Toate acestea dau un plus de seriozitate acestui model de telefon produs de cei de la Samsung.

Service-ul acestuia se realizeaza la parametrii optimi fiind la o calitate exceptionala, orice defectiune fiind rezolvata extrem de rapid prin reparatii Samsung.

Un al doilea model foarte apreciat de utilizatori este Samsung Galaxy Note 2. Acesta este un smartphone mult mai bine definit decat predecesorul sau, fiind lansat acum 5 ani. Spre deosebire de versiunea anterioara, Samsung Galaxy Note 2 se lauda cu o configuratie mult mai puternica, nivelele hardware sau software fiind total diferite.

Acesta s-a bucurat de un procesor mult mai puternic un Quad Core de 1.6 GHz completat de un accelerator grafic dar si de un ram mult mai puternic de 2 GB. Ceea ce a surprins intr-un mod mult mai placut a fost upgrade-ul la nivelul display-ului, acesta avand un display de o foarte buna calitate. Modelul se bazeaza pe un Super Amoled cu redare Full HD.

Cele doua modele de la Samsung sunt modele destul de bune, chiar daca au aparut numeroase defectiuni la componente sau accesorii. Principala cauza a defectiunilor a fost reprezentata de o utilizare inadecvata, de cele mai multe ori fiind depistate probleme la carcasa sau display, acestea spargandu-se in urma unor socuri mecanice.

De regula, problemele care apar la Samsung Galaxy Note sunt legate atat de natura hardware, cat si de software. Reparatia display-ului sau inlocuirea acestuia alaturi de sticla protectoare. Reparatia antenelor de semnal sau ale modulelor Bluetooth/Wi-Fi. Instalarea si configurarea internetului pe mobil, se realizeaza foarte usor. Inlocuirea carcasei sau in unele cazuri doar a capacului spate.

O alta problema intalnita este legata de reparatia microfonului sau a difuzorului sau repararea oricarui tip de accesoriu original sau inlocuirea acestuia. Reparatiile Samsung Galaxy Note se pot referi si la inlocuirea oricarei componente hardware nefunctionale sau instalarea, reinstalarea sau upgradarea sistemului de operare. Rezolvarea problemelor de incarcare, precum si inlocuirea bateriei datorita uzurii excesive, sunt foarte importante.

No Comments

Post A Comment