bara

Care sunt caracteristicile principale si avantajele finelinerelor Stabilo point 88?

Care sunt caracteristicile principale si avantajele finelinerelor Stabilo point 88

Care sunt caracteristicile principale si avantajele finelinerelor Stabilo point 88?

21:10 19 April in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Atunci cand lucrezi la un birou, cand vrei sa desenezi sau atunci cand vrei sa scrii in jurnal, ai nevoie de anumite finelinere de calitate. Ele te vor ajuta sa scrii, sa desenezi sau sa ornezi frumos anumite zone ale foii pe care lucrezi. Poti sa le folosesti in foarte multe situatii si te vor ajuta sa ai o experienta placuta de fiecare data.

Poti comanda un set 50 finelinere STABILO point 88  de pe site-ul Paperie.ro. Acest set o sa iti ofere toate variantele de culori de care ai putea avea nevoie si o sa te ajute sa obtii imaginea pe care o doresti.

Iata care sunt caracteristicile si avantajele finelinerelor Stabilo point 88 si de ce trebuie sa le ai in biroul tau:

 

  1. Unde poti folosi finelinerele Stabilo point 88?

 

Finelinerele Stabilo point 88 sunt foarte versatile. Poti folosi acest instrument pentru a scrie, pentru a desena sau pentru a sublinia si infrumuseta anumite zone ale paginii. Ele se utilizeaza de catre desenatori, amatori sau profesionisti si sunt perfecte pentru oricine este pasionat de arta sau culoare.

Ai nevoie de un asemenea set de la Stabilo pentru biroul tau si te vei putea bucura de modul in care scriu si de pigmentul lor.

 

  1. Culorile linerelor Stabilo si cum te pot ajuta acestea?

 

Ai multe variante de nuante le Stabilo point 88. O sa poti sa alegi culorile neutre, tari sau chiar neon, pentru a realiza imaginea pe care o doresti.

O sa poti sa te bucuri de linerele tale preferate zi de zi, la birou, atunci cand iti organizezi cursurile sau cand vrei sa te relaxezi. Poti sa le folosesti pentru a colora, evidentia sau structura capitolele preferate dintr-o carte.

 

  1. Cum se scrie cu aceste tipuri de linere?

 

Linerele se folosesc foarte usor si lejer. Ele scriu precis, repede, fara sa fie nevoie sa apesi tare. Vei avea o linie subtire de 0.4 mm si foarte clara. Te vei bucura de modul in care poti sa le folosesti si o sa doresti sa iti refaci stocul de linere permanent.

 

  1. Fii creativ cu ajutorul culorilor oferite de gama Stabillo point 88

 

Creativitatea este pe primul loc in ceea ce priveste culorile din gama Stabilo. Poti sa construiesi desene, schite sau poti sublinia ceea ce este mai important pentru tine in fiecare zi. Culorile iti permit sa desenezi simplu, sa trasezi linii fine si sa poti construi detaliile dorite.

 

  1. Se usuca foarte greu daca sunt lasate fara capac si pot sa fie utilizate pentru mult timp

 

Unul dintre avantajele pe care le gasesti la orice liner Stabilo point 88, este faptul ca se usuca greu atunci cand este lasat fara capac.

Astfel, o sa le poti folosi timp indelungat. Poti sa iti cumperi setul de 50 de bucati de la Paperie.ro, alaturi de alte obiecte pentru birou. Poti face unui prieten un cadou care sa contina acest set, o agenda tip bullet journal si cateva instrumente de scris.

No Comments

Post A Comment