bara

Care sunt avantajele benzilor LED?

Care sunt avantajele benzilor LED?

Care sunt avantajele benzilor LED?

13:10 14 April in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

In principalele  inovatii asociate cu tehnologia LED, aparitia benzii LED a avut un mare succes in intreaga lume. Utilizarea acestei tehnologii s-a democratizat rapid si poti gasi benzi LED aproape peste tot, chiar si pe platourile de televiziune ale marilor canale TV.

Trebuie spus ca  avantajele oferite de aceste benzi sunt incredibile  in ceea ce priveste iluminarea, consumul, intensitatea iluminarii si durata de viata. Acest articol iti ofera un zoom asupra acestui fabulos produs multifunctional de iluminat.

Ce este o banda LED?

Banda LED reprezinta un produs luminos care iti  permite sa luminezi sau sa dai efect iluminarii. Acesta este  compus din cipuri de tip SMD  lipite pe el si vine sub forma unei benzi LED. Lungimile benzilor LED disponibile depind de tensiunea LED-urilor in sine, astfel incat sa poti  obtine lungimea care se potriveste nevoilor tale.

Banda LED este ideala  pentru a crea un efect decorativ,  iar puterea sa ridicata o face usor de utilizat in locul becurilor. In toate cazurile, acest produs face posibila  crearea unei atmosfere originale si evidentierea prezentei unui obiect deasupra unei piese de mobilier.

Faci economii considerabile la factura de energie electrica

La fel ca in cazul diferitelor tehnologii LED, benzile LED consuma mult mai putina energie electrica. Aceasta explica prezenta lor din ce in ce mai mult atat in ​​case, cat si in locuri publice.

Intr-adevar, trebuie spus ca un consum electric masurat in wati se factureaza pe baza de kilowati pe ora (kWh). Ca urmare, cu cat utilizezi mai putini wati, cu atat platesti mai putin pentru facturile de energie electrica.

In ceea ce priveste consumul de benzi LED, trebuie sa stii ca acesta este calculat la metru. De exemplu, un contor LEDS tipic foloseste aproximativ 7,2 wati de putere, in timp ce un tub fluorescent consuma aproximativ 15. In orice caz,  platesti mai putin pentru electricitate atunci cand decizi sa folosesti benzi LED. Dar, pentru asta, va trebui sa faci alegerea corecta, iar profesionistii iti pot oferi cheia.

Opteaza pentru benzi LED pentru toate camerele tale

Unul dintre avantajele incontestabile ale tehnologiei LED este adaptabilitatea sa nelimitata. Intr-adevar, acest tip de iluminat este  complet personalizabil si, prin urmare, poate fi  potrivit pentru orice tip de decor  interior si exterior.

Deoarece benzile cu LED-uri ofera o intensitate a luminii reglabila, le poti  pune in orice camera doresti. De exemplu, vei putea crea o atmosfera redusa in dormitor. Pentru a face acest lucru, poti utiliza un model clasic de banda plasandu-l deasupra dulapului sau oglinzii, de exemplu.

La fel, daca benzile LED sunt atat de populare, este pentru ca sunt  elemente estetice si decorative incredibile. Prin urmare, acestea sunt disponibile in mai multe culori, iar acest lucru le face deosebit de potrivite pentru realizarea instalatiilor de lumina.

In afara de alb, care este cel mai des folosit pentru ambianta, vei gasi si banda led RGB. Practic, exista nu mai putin de  16 culori statice ale benzilor LED  disponibile in 4 moduri dinamice. Pentru persoanele carora le place sa duca experienta suficient de departe, poti crea afisaje uluitoare cu sistemele DMX.

No Comments

Post A Comment