bara

Caracteristici generale ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Caracteristici generale ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Caracteristici generale ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus

09:32 26 February in Despre altele
0 Comments
Share Button

Telefoanele inteligente au devenit, in ultimii ani, parte integranta din viata noastra. Prin urmare, detinerea unui smartphone implica o atentie sporita.

Uneori, insa, se intampla sa fim neatenti si sa producem daune ecranului telefonului nostru. In astfel de cazuri, cea mai buna solutie este reprezentata de o inlocuire display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre profesionistii de la ServiceGSM.ro.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cateva din caracteristicile cu care vin iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Apple a lansat, in septembrie 2014, doua telefoane iPhone noi: iPhone 6 cu un ecran de 4.7 inci si iPhone 6 Plus cu ecranul de 5.5 inci. Impreuna cu ecranul mai mare si cu design-ul complet nou, in stilul iPad-ului, cu un corp ultra subtire si colturi rotunjite, cele doua telefoane noi ofera procesoare mai rapide, camere mai bune si noul sistem de plata Apple Pay.

Cele doua telefoane produse de Apple sunt disponibile in culori precum auriu, argintiu si gri spatial si au capacitate de stocare de 16, 64, respectiv 128 de GB. Preturile pentru iPhone 6 incep de la 199 de dolari cu abonament, in timp ce pretul unui iPhone 6 Plus porneste de la 299 de dolari.

Chiar daca ambele modele includ acelasi cip A8 pe 64 de biti si acelasi design general, exista, totusi, diferente notabile intre cele doua. iPhone 6 masoara 6.9 mm grosime, in timp ce iPhone 6 Plus este ceva mai gros, avand 7.1 mm. De asemenea, iPhone 6 Plus are trei mari factori de diferentiere: stabilizarea optica a imaginii pentru camera si o baterie care rezista mai mult, dar si un mod peisaj in stilul iPad, care afiseaza mai mult continut pe ecran.

Cu toate ca iPhone 6 are stabilizare optica a imaginii, ambele telefoane au primit imbunatatiri considerabile in privinta camerei (imbunatatiri ale senzorului), imbunatatiri in privinta reducerii zgomotului si o noua tehnologie „Focus Pixel”, care creste abilitatea telefonului de a selecta puncte de autofocus.

Pentru video exista o optiune noua de 240 fps slow-motion, impreuna cu suport pentru filmare la 1080p cu 60 fps.
Camera frontala a fost, de asemenea, imbunatatita, cu o deschidere f/2.2 care lasa sa intre mai multa lumina. Ambele telefoane au un display impresionant „Display retina HD”, iPhone 6 avand o rezolutie de 1334 x 750 (326 ppi), iar iPhone 6 Plus 1920 x 1080 (401 ppi).

Proiectate inteligent, telefoanele seamana mai mult cu iPad si iPod decat cu iPhone 5s. Ambele modele au colturi rotunjite si un ecran de sticla curbata care se potriveste perfect cu corpul metalic al dispozitivului.

Butoanele de volum de pe partea stanga a dispozitivului sunt in forma de pilula, iar butonul de pornire este situat in partea dreapta pentru o mai usoara utilizare cu o singura mana. Pentru a face mai usoara utilizarea cu o singura mana, Apple a adaugat un nou buton nou pentru „Acasa”, numit „Reachability”, buton cu ajutorul caruia se muta elemente din partea de sus a ecranului, in cea de jos pentru acces mai rapid.

No Comments

Post A Comment