bara

Canile personalizate – un cadou perfect pentru orice tip de persoana

Canile personalizate – un cadou perfect pentru orice tip de persoana

08:59 18 April in Despre altele
0 Comments
Share Button

Cu totii am trecut prin acele momente in care, cu cateva zile inainte de ziua de nastere a unei persoane apropiate, fie ea mama, tata, frate, sora sau prieten, eram nehotarati cu privire la ce anume am putea sa-i cumparam drept cadou. In cazul in care esti in acea situatie articolul de mai jos e posibil sa iti vina in ajutor cu o idee despre ce ai putea sa-i cumperi.

In loc sa cheltui bani pe flori, trandafiri, orhidee care dupa cateva zile, cel mult, se vor ofili si isi vor pierde din frumusete, decat sa cheltui bani pe lucruri care acea persoana e posibil sa nu le foloseasca deloc, poti alege sa faci cadou o cana personalizata sau un un memorabil dvd printabil.

Canile personalizate sunt cadouri perfecte pentru aproape toate tipurile de personalitati, indiferent ca este genul de persoana matinala care ii place sa isi bea cafeaua, ceaiul sau laptele la lumina rasaritului, ori acel tip de persoana care se trezeste la ora pe care altii ar numi-o dupa amiaza, iar pentru el este dimineata.

Cana personalizata este un obiect relativ ieftin, mult mai ieftin decat o floare, care pe langa avantajul pretului are si avantajul utilitatii sale. Fiind o cana, ea poate fi folosita pentru mai multe tipuri de lichide, pentru ceai, lapte, cafea, latte, bere, tarie si asa mai departe. Astfel, indiferent de ce feluri de lichide prefera persoana careia vrei sa-i faci un cadou, atunci cand ii cumperi o cana personalizati nu ai cum sa nu o nimeresti.

Pe langa avantajul evident al pretului, canile personalizate mai au si avantajul, dupa cum le mentioneaza si numele, al faptului ca pot fi personalizate. Adica, poti sa dai comanda de pe un site ca dynamicprint.ro/cani-personalizate de cani personalizate cu tipul tau de cana preferat, din ceramica, plastic, sau metal, si sa alegi cum anume iti doresti sa arate acea cana, adica de la culoarea manerului, tipul acestuia, pentru dreptaci sau stangaci, imaginea, simbolurile, personajele si mesajele text ecare sa fie inscriptionate pe aceasta.

Asadar, o cana personalizata are mai multe avantaje. Primul ar fi acela ca o cana personalizata se potriveste oricarui tip de persoana careia vrei sa-i faci cadoul. Al doilea avantaj este acela al pretului.

In comparatie cu alte obiecte pe care le-ai putea face cadou, o cana personalizata este mult mai ieftina, pretul variind in general intre 20 si 60 de lei, in functie de imagine, calitatea imaginii si calitatea materialului din care este confectionata cana personalizata.

Al treilea avantaj este al utilitatii. Spre deosebire de alte obiecte, cum ar fi o floare, o cana personalizata poate fi folosita si dupa un an de zile de la data la care a fost cumparata, pe cand o floare se ofileste dupa cateva zile cel mult.

No Comments

Post A Comment