bara

Cand se descarca prea repede un telefon Sony Xperia?

Cand se descarca prea repede un telefon Sony Xperia?

Cand se descarca prea repede un telefon Sony Xperia?

08:10 18 January in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

Este evident faptul ca in momentul in care vine vorba despre smartphone-uri, fiecare dintre noi ne dorim un telefon care sa dispuna de specificatii tehnice remarcabile, care sa aiba un design foarte frumos, si care sa fie de la un brand de top de pe piata.

Ei bine, un asemenea brand de top este fara indoiala Sony, care vine in intampinarea utilizatorilor cu celebrele dispozitive Sony Xperia, care sunt cunoscute in primul rand in toata lumea, datorita faptului ca au cea mai buna si cea mai performanta camera foto de pe piata.

Plus de asta, nu doar camera foto este impresionanta in cazul acestor terminale, ci si celelalte specificatii tehnice, asa ca nu este de mirare faptul ca utilizatorii aleg sa isi indrepte atentia spre acest producator in momentul in care au nevoie de un telefon foarte performant.

Trebuie mentionat insa faptul ca telefoane perfecte nu exista pana in acest moment, asa ca in ciuda faptului ca terminalele Sony Xperia au un aspect foarte placut, si au specificatii tehnice remarcabile, totusi au si ele anumite probleme, iar una dintre acestea este legata de bateria telefonului.

Foarte multi utilizatori de Sony Xperia ajung sa isi duca dispozitivul intr-un service Sony, pentru o inlocuire acumulator Sony Xperia foarte rapid, datorita faptului ca sunt nemultumiti de cat de putin le rezista telefonul incarcat.

Este insa important de precizat faptul ca utilizatorii pot urma diferite trucuri foarte simple, dar si foarte eficiente, care sa ii ajute sa mareasca durata de viata a bateriei telefonului, iar in continuarea acestui articol vom dezbate acest aspect.

In primul rand, trebuie ca utilizatorii care detin un dispozitiv Sony Xperia si nu numai, sa stie faptul ca display-ul consma foarte multe resurse. Cu cat acesta are o luminozitate mai puternica, cu atat va consuma mai multa energie.

Tocmai din acest motiv, utilizatorii care au de gand sa faca economie de energie pentru baterie, trebuie sa foloseasca un nivel mai intunecat al luminozitatii ecranului.

Un alt aspect important de care ar trebui sa tina cont utilizatorii de smartphone-uri, ar fi acela ca anumite functii ale telefonului, precum functia GPS, functia Bluetooth, functia wifi sau chiar si datele mobile, consuma resurse multe.

Acesta este si motivul pentru care fiecare utilizator de Sony Xperia si nu numai, trebuie sa pastreze aceste functii active doar atunci cand are nevoie de ele, iar mai apoi acestea trebuiesc dezactivate.

Utilizatorii de Sony Xperia, mai trebuie sa tina cont si de faptul ca terminalele lor dispun de functii de economisire a energiei, asa ca ar trebui sa activeze aceste functii pentru a face economie de energie.

Sunt situatii in care toate aceste trucuri sunt de folos, iar utilizatorii isi ajuta telefoanele sa reziste cat mai mult timp incarcate.

Trebuie precizat insa si faptul ca in anumite situatii, aceste trucuri nu au succes, iar utilizatorii se vad nevoiti sa isi duca rapid telefonul intr-un service Sony, pentru ca bateria telefonului sa fie inlocuita.

Dupa ce se va inlocui bateria, cu siguranta problema va fi remediata, iar telefonul va rezista mai mult timp incarcat.

No Comments

Post A Comment