bara

Cand e momentul sa iti cumperi un iPhone?

Cand e momentul sa iti cumperi un iPhone?

Cand e momentul sa iti cumperi un iPhone?

11:36 16 December in Despre altele
0 Comments
Share Button

Clientii firmei americane Apple pot fi incadrati la o categorie exclusivista. In acest sens, cei care cauta huse iPhone urmaresc sa cumpere produse de calitate de la firme serioase de pe piata.

Cand cumpara o husa pentru iPhone un astfel de client nu se multumeste cu produse de slaba calitate si cu design indoielnic. Asta daca vorbim despre cei care chiar sunt fideli marcii amintite si nu fac rabat de la calitate.

Sunt oameni in aceasta categorie de public cumparator care vor sa isi asigure un loc exclusivist in cercurile de apropiati in care se invartesc, dar nu dispun de resurse financiare pe masura pretentiilor lor.

Poate ca unii chiar cred in viziunea globala de marketing promovata de Apple,  insa exista si anumite categorii de clienti care se straduiesc sa iasa in evidenta, dar nu stiu cum. Solutii exista, insa sunt costisitoare.

Multi se gandesc cum sa-si accesorieze viata cu tot felul de gadgeturi, pentru a impresiona asistenta. E dificil sa iti creezi un astfel de statut cand banii nu iti prea ajung nici de chirie. Te straduiesti sa-ti impresionezi prietenii, dar nu prea ai succes din cauza ca nu iti permiti sa tii pasul cu tehnologia la care ei au acces.

E normal ca, atunci cand esti la varsta unui licean plin de visuri, sa vrei pentru tine lucruri cat mai stralucitoare si sofisticate. Daca asta nu e perioada in care sa te impui in fata altora, atunci care? In incercarea de a nu fi exclus din cercul de prieteni pe care l-au ales, multi aleg sa isi etaleze gadgeturile de care dispun.

Acestea sunt cumparate cu ajutorul a diverse metode: imprumut la prieteni, bani imprumutati de parinti de la banca sau din alta parte, achizitie in rate, etc. In acest caz, trebuie sa stii ca un iPhone este un produs premium care se tine cu cheltuiala, vorba zicalei “obrazul subtire cu cheltuiala se tine”.

O sa vrei sa-i cumperi o husa, o folie de protectie sau alte accesorii pentru iPhone. Poate unui om care dispune de resurse financiare si isi cumpara lejer un iPhone nu-i este greu sa scoata din buzunar bani pentru a-si dota telefonul cu accesoriile corespunzatoare, insa pentru tine s-ar putea sa reprezinte o problema. Un iPhone este un produs exclusivist, iar preturile accesoriilor sunt pe masura pretentiilor.

E drept, daca cumperi de pe accesoriigsm. ro, pretul s-ar putea sa nu ti se mai para atat de mare, insa cheltuiala ramane. S-ar putea ca, in ton cu pretentiile tale din ce in ce mai mari, sa iti doresti ceva exclusivist pentru smartphone-ul tau.

Acum, ca te poti lauda prietenilor cu noul tau smartphone de top, nu iti poti dezamagi orgoliul si sa apelezi la solutii de mana a doua pentru accesorii.

Vei mai cheltui ceva bani, dar decontul ce va urma s-ar putea sa nu-ti fie pe plac. In concluzie, ce trebuie sa retinem din aceste randuri? Ca un produs, oricat ar fi el de excluisivist, nu merita cumparat doar din ambitie si pentru a parveni. Fiti naturali si veti avea mai mult de castigat de la viata.

No Comments

Post A Comment