bara

Bateria externa a telefonului nu este un moft

Bateria externa a telefonului nu este un moft

18:26 25 September in Despre altele
0 Comments
Share Button

Acumulatorii Allview externi suplimentari sunt extrem de necesari, datorita autonomiei reduse a bateriilor interne. Exista si numeroase baterii externe pentru tablete, care pot incarca si un smartphone, chiar si de cateva ori.

Capacitatea bateriilor externe este exprimata in mAh. Bateriile externe tind in ultima vreme sa fie tot mai mari pentru ca au amperajul mai mare, dar producatorii incearca sa obtina baterii externe cat mai portabile.

De cele mai multe ori incarcam o baterie externa direct de la priza, dar aceasta se poate incarca de la un calculator sau un laptop, folosind un cablu USB. Viteza insa este mult mai mica, in cazul incarcarii de la un alt dispozitiv.

Trebuie ca voltajul si amperajul sa fie acelasi pentru a evita distrugerea bateriei externe. Dupa ce bateria externa este incarcata, aceasta se conecteaza la dispozitiv printr-un cablu compatibil, care de cele mai multe ori este disponibil in pachetul bateriei externe.

Atunci cand veti cumpara o baterie externa trebuie sa luati in calcul numerosi factori, care tin de dispozitivul pe care vreti sa-l incarcati, de dimensiunile si performantele bateriei externe. In majoritatea cazurilor, performantele unei baterii externe este de regula 75% din capacitatea mentionata.

Astfel o baterie externa de 4000 mAh o sa va incarce telefonul cu aproximativ 2500 mAh, aproape niciodata nu il va incarca la intreaga sa capacitate. Daca spre exemplu, telefonul are un acumulator de 1500 mAh si vreti ca bateria externa sa il incarce complet, este bine sa cumparati una de minim 2500 mAh.

Un alt element de care trebuie sa tineti seama sunt conectorii – cu cat numarul acestora este mai mare si mai diversificat, cu atat veti putea sa conectati mai multe dispozitive simultan.

Unele baterii externe ofera inclusiv porturi USB mai mari de 2A în loc de 1A, astfel ca dispozitivul se va incarca mult mai repede, iar alte modele permit incarcarea telefonului mobil, chiar si in timp ce bateria externa este conectata la priza pentru incarcare.

Este esential sa tineti cont de portabilitate – este logic sa nu va convina sa transportati o baterie externa incomoda si care ocupa un spatiu mult mai mare. Exista astazi baterii externe Allview cu dimensiune si greutate mult mai redusa, deci foarte usor de transportat. In general, cu cat capacitatea unei baterii externe este mai mare, cu atat dimensiunile si greutatea vor fi mai mari si automat mai greu de transportat.

Chiar daca pentru cei mai multi utilizatori inca este un simplu moft, utilizarea bateriei externe pentru telefonul mobil sau pentru tableta Allview este utila in diverse situatii, in special atunci cand calatoriti mai mult de o zi in locuri unde nu veti avea acces la o sursa de curent electric. In plus, o astfel de baterie poate fi si in ajutorul celor care utilizeaza intens smartphone-ul si ii consuma bateria pana sa ajunga acasa.

In concluzie, utilizatorii de telefoane Allview cu acumulatori Allview, pot folosi cu incredere o baterie externa Allview, nu mai este un moft a avea o astfel de baterie, este un strict necesar.

No Comments

Post A Comment