bara

Aplicatii antivirus pentru telefoanele mobile

Aplicatii antivirus pentru telefoanele mobile

Aplicatii antivirus pentru telefoanele mobile

10:18 20 March in Despre altele
0 Comments
Share Button

Pentru o experienta mai placuta cu telefoanele ineligente, avem nevoie de tot felul de accesorii telefoane. Unele sunt absolut indispensabile, altele sunt mai mult un moft.

Cand vine vorba de achizitionarea unor accesorii telefoane, cel mai probabil doresti sa faci acest lucru astfel incat sa cumperi de la un magazin cu preturi convenabile, astfel incat sa nu trebuiasca sa investesti foarte mult. Astfel de magazine gasesti si online. Unul dintre ele este http://www.accesoriigsm.ro/accesorii-gsm-online-284. Intra pe site si vezi ofertele si proodusele disponibile.

Telefoanele inteligente, pentru a functiona bine, au nevoie de diverse programe antivirus. Zilnic intram pe tot felul de site-uri si instalam tot felul de aplicatii, fapt pentru care un astfel de program este mai mult decat necesar. Vorbim asadar de o serie de programe de acest gen.

Avast Mobile Security & Antivirus

Aceasta aplicatie este una dintre cele mai bune aplicatii de tip antivirus. Ea poate fi descarcata gratuit de pe magazinul celor de la Android si iti protejeaza telefonul atat in caz de virusi cat si in cazul unui eventual furt.

Interfata este una placuta, aplicatia este usor de utilizat, si pe langa cele amintite mai sus, iti ofera si posibilitatea de a bloca accesul la aplicatii sau de a face backup de date. Aceasta aplicatii nu consuma multa baterie si nu ocupa multa memorie.

QIHOO 360 Security

Aceasta aplicatie antivirus a fost desemnata in 2013 ca aplicatia care detecteaza cei mai multi viruri. Din pacate insa, ea nu este atat de dorita deoarece nu are posibilitatea de a ajuta in cazul unui furt si nu poate face nici backup de date. Aplicatia este disponibila tot gratuit si are o serie de functii folositoare, printre care optimizare si administrare de aplicatii. Incearc-o si tu.

CM Security Antivirus & AppLock

Din nou o aplicatie cu mare putere de detectare a virusilor. Aceasta aplicatie, pe langa functiile de baza pe care le are, are si functii absolut uimitoare. Una dintre ele este faptul ca in momentul in care cineva introduce parola gresit la telefonul tau, persoanei respective ii este facuta o poza pe care o poti vizualiza mai apoi. Uimitor cum evolueaza tehnologia. Aplicatia are o dimensiune redusa si nu consuma mult din baterie.

Avira Antivirus Security

Aceasta aplicatie este una destul de cunoscuta. Ea este disponibila atat pe Android cat si pe iOS si are functiile de baza pe care le are orice aplicatie de acest gen. De asemenea, aplicatia aceasta nu consuma multa baterie, nu este de dimensiuni foarte mari si detecteaza virusii in proportie de 100%.

Nu uita de faptul ca nu e suficient sa ai grija de telefonul tau doar la exterior, cumparand tot felul de accesorii ca husele, foliile de protectie sau carcasele. Este necesar sa ai grija si de interiorul telefonului tau si sa-l protejezi instaland tot felul de programe de acest gen, programe menite sa tina virusii la distanta si sa-ti pastreze telefonul curat si functional. Tu ce program antivirus folosesti pe telefonul tau inteligent?

No Comments

Post A Comment