bara

Aparate cu ultrasunete pentru aplicatii hepatice

Aparate cu ultrasunete pentru aplicatii hepatice

Aparate cu ultrasunete pentru aplicatii hepatice

15:03 26 November in Sanatate
0 Comments
Share Button

Sistemele cu ultrasunete pentru imagistica hepatica ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a evalua si gestiona bolile hepatice. O elastografie Cluj MedImages cu unde de forfecare, impreuna cu calitatea exceptionala a imaginii, ofera metode non-invazive si rentabile care ofera date suplimentare pentru evaluarea bolii hepatice.

Solutia cu ultrasunete de care ai nevoie pentru evaluarea ficatului

Nu este un secret pentru nimeni ca boala hepatica este o preocupare in crestere a sanatatii la nivel mondial. Potrivit Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, boala hepatica este a 12-a cauza de deces in Statele Unite. De fapt, multi oameni au hepatita C si chiar o pot ignora.

De zeci de ani, biopsia hepatica a fost metoda clasica folosita pentru a evalua boala, dar durerea, cheltuielile si timpul de asteptare asociate rezultatelor au devenit bariere pentru unii pacienti.

Datorita inovatiilor in sistemul de ultrasunete EPIQ, exista acum o solutie completa all-in-one pentru a ajuta clinicienii sa evalueze, sa trateze si sa monitorizeze o varietate de afectiuni hepatice.

Solutii cu ultrasunete pentru aplicatii hepatice

  • Imaginea sondei cu ultrasunete

Elastografia cu ultrasunete cu unda de forfecare ofera o metoda neinvaziva, reproductibila si usor de efectuat pentru evaluarea duritatii tesuturilor.

Cercetarile sugereaza ca, in loc de o procedura de biopsie costisitoare si dureroasa, o examinare cu ultrasunete usoara, inclusiv elastografia cu unde de forfecare, poate deveni generalizata pentru a evalua starea bolii hepatice.

Elastografia cu unda de forfecare de inalta performanta prezinta o evaluare cantitativa in timp real, codificata in culori, a duritatii tesuturilor, intr-o regiune mare de interes..

  • Imagistica PureWave

Tehnologia cu cristal PureWave este cea mai mare inovatie in materialele traductoarelor piezoelectrice din ultimii 40 de ani. Cristalele pure si uniforme ale PureWave sunt cu 85% mai eficiente decat materialele piezoelectrice conventionale, rezultand performante exceptionale.

Aceasta tehnologie este parte integranta a sondelor noastre C5-1, C9-2 si X6-1, permitand o mai buna penetrare la pacientii dificili din punct de vedere tehnic, mentinand in acelasi timp rezolutia excelenta a detaliilor, sensibilitatea Doppler si performanta CEUS.

  • Imagistica cu contrast cu ultrasunete

Mediile de contrast cu ultrasunete pot transforma rolul ultrasunetelor in ficat, permitand utilizatorului sa studieze modelele de imbunatatire a leziunilor hepatice suspecte in timp real, oferind astfel capacitatea de a face diagnostice mai rapide si mai fiabile. Ultrasunetele de contrast sunt integrate perfect in procesul de lucru standard, oferind detalii exceptionale cu privire la toate examenele imagistice.

Fuziunea imaginilor si navigarea

Fuziunea imaginilor combina avantajele inerente imagistica multimodala direct pe sistemul de ultrasunete, datorita urmaririi electromagnetice. Prin combinarea datelor CT / RMN / PET cu ultrasunete si pozitia pacientului in timp real, clinicianul are acces la un instrument de diagnostic puternic, limitand in acelasi timp expunerea la radiatii printr-un numar redus de achizitii de scanare confirmarea si optimizarea numarului de pacienti tratati in sectie.

Inteligenta anatomica aplicata la ultrasunete realizeaza fuziunea imaginilor cu inregistrarea automata a datelor CT/RMN si a volumelor de ultrasunete, in 1/10 din timpul standard de aliniere. Functia de navigare cu vizualizare cu ac este un instrument de imbunatatire a performantei in procedurile hepatice dificile.

No Comments

Post A Comment