bara

Alege marturiile pentru botez utile in locul celor dulci

Alege marturiile pentru botez utile in locul celor dulci

17:05 20 January in Evenimente
0 Comments
Share Button

Marturiile pentru botez sunt in sine cadouri pentru a rasplati invitatii. Aceste cadouri sunt oferite inca de pe timpuri stravechi, atunci cand zaharul era foarte sump, iar marturiile erau sub forma de bomboane.

Inca de pe atunci, marturiile erau tratate cu foarte mare seriozitate si prin oferirea acestora, parintii le multumeau invitatilor pentru ca i-au onorat cu prezenta la prima petrecere din viata copilului.

Odata cu trecerea timpului, modelele de marturii botez au evoluat, iar astazi am trecut de la simplele bomboane la rame foto. Insotite de cartonase pe care sa fie inscriptionate numele copilului si data botezului, aceste marturii vor fi cele care fac diferenta.

Marturiile utile sunt mult mai apreciate decat cele dulci. Acest lucru nu este neaparat dovedit stiintific, dar daca ai primi o cutiuta cu bomboane, evident este ca nu va rezista mai mult decat o sticluta de mir din cristal, datorita faptului ca bomboanele sunt comestibile. Darurile utile ajuta la pastrarea amintirii o perioada lunga de timp, mai ales daca marturia este aleasa cu atentie.

Daca iti doresti ca prima petrecere a copilului tau sa fie in mintea invitatilor o perioada lunga de timp, alege marturiile pentru botez utile precum: rame foto in diferite forme (trenulet, talpa, fluture, biberon, masinuta, costum, carucior, maseluta, castel), sticlute pentru mir, suzeta de sticla, set de botosei din sticla, carucior din sticla, masinuta de sticla, ursulet din sticla, suzete din plastic fatetate, ursuleti din plastic, semne de carte, botosei din sarma, carucioare din sarma, biberon din plastic, borcanase pentru miere sau botosei din ceramica.

Toate acestea pot fi pastrate de catre invitati foarte mult timp de la incheierea evenimentului, practic pana la deteriorarea lor.

Pe langa faptul ca arata foarte bine ca si ornamente, aceste marturii pot fi refolosite. De exemplu, in rama foto primita la botez poate fi introdusa o alta fotografie a familiei respective sau in carucioarele din sarma pot fi puse mini plante in saculeti.

Despre marturiile utile vei stii sigur ca nu vor ajunge la gunoi si ca invitatii le vor pastra un timp indelungat. Spre deosebire de marturiile comestibile, acestea nu vor fi tinute mult timp din doua motive: ori vor fi mancate imediat dupa eveniment, ori se vor strica. Din pricina acestui fapt, este ideal sa va axati atentia pe marturii utile, pentru a nu plati pe ceva ce va fi aruncat.

Chiar daca bugetul pentru marturii este unul generos, este inutil sa platiti pentru daruri ce nu vor fi pastrate. Invitatii vor fi suprinsi de micile cadouri utile si veti multumi pe toata lumea.

Unele dintre marturiile enumerate mai sus pot fi puse pe piese de mobilier, sunt folositoare pentru cititori, iar marturiile din sarma vor incanta invitatii a caror pasiune sunt plantele.

Indicat ar fi sa alegeti impreuna marturiile, pentru e evita esecul de a inmana marturii nefolositoare. Parintii isi cunosc prietenii si stiu cu siguranta ce i-ar incanta, astfel ca va trebui sa va consultati inainte de a va hotari asupra unui model.

No Comments

Post A Comment