bara

Alege doar usi de interior din lemn pentru casa ta

Alege doar usi de interior din lemn pentru casa ta

06:34 19 December in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Adauga un plus de stil si confort caminului tau sau spatiului in care lucrezi, alegand usi interior care se potrivesc perfect viziunii tale. Calitatea ireprosabila si designul atragator sunt elementele ce diferentiaza aceste usi de interior din lemn  si te ajuta sa creezi atmosfera dorita.

Usile din lemn sunt usi pentru maximizarea si evidentierea calitatilor decorului si elementelor de interior, fie ca discutam despre un imobil de resedinta, fie ca discutam de un spatiu din sectorul public si privat.

Pe langa rolul de a compartimenta cu stil doua sau mai multe camere adiacente, usile din lemn pot avea functionalitati diferite si unice, dar care pot fi inglobate cu usurinta in caracteristicile oricarui model de usa din lemn, dupa necesitatile specifice activitatilor desfasurate.

Caracteristicile usilor din lemn masiv

Executata in totalitate din lemn masiv de tei sau stejar intreaga gama de usi de interior nu are in componenta alte materiale compozite precum MDF, PAF, PAL etc. Foaia de usa are grosime pe friz de 40mm si este formata dintr-un cadru de rezistenta compus din lonjeroane (verticale) si curmezise (orizontale) in interiorul carora se inglobeaza tablii (in cazul usilor pline) cu grosime de 25mm sau grile (in cazul usilor cu decupaj de geam )

Lonjeroanele sunt stratificate pentru a conferi usii o rezistenta sporita si pentru a impiedica torsionarea sau curbarea sub actiunea diversilor factori externi precum umiditatea, diferente de temperature sau forte mecanice. Curmezisele, tocurile, tabliile si grilele sunt executate in totalitate din lemn masiv.

Izolarea termica si fonica pentru toata gama de usi de interior este asigurata de calitatile naturale ale lemnului care, in grosime de 40mm pentru usile de interior, este un excelent agent de izolare.

Etanseitatea este asigurata de o garnitura de etansare din plastic, prevazuta cu o aripioara ce se muleaza pe toc, asigurand o inchidere silentioasa si ermetica. Toate aceste usi de interior sunt finisate cu solutii de cea mai buna calitate si au aplicate un strat de bait, unul de grund si doua de lac. Baiturile sunt pe baza de apa, iar grundul si lacul sunt poliuretanice.

Dimensiunile standard ale usilor de interior

Intreaga gama de usi de interior din lemn  care este pusa la dispozitia clientilor se prezinta in dimensiuni STAS pentru a putea fi montate in goluri de perete cu cote finite de 700-800-900/2080 mm, dar in conditiile in care aveti goluri de perete care nu pot fi aduse la aceste cote, se pot confectiona la comanda in orice dimensiune si ansamblu (2-3-4 canaturi fixe si mobile, glisante, etc.) cu supralumina sau in orice fel doresti sa fie executate.

Ce pret au usile de interior?

In cazul in care sunt confectionate la comanda in alte cote decat cele STAS, pentru fiecare cota atipica se va aplica o majorare de pret de 15%. Astfel, in cazul in care dimensiunea difera decat pe latime pretul se majoreaza cu 15%, iar daca difera in ambele dimensiuni (latime si inaltime), pretul se majoreaza cu 30%.

In cazul in care se executa ansambluri de usi de interior in canate, cu supralumina sau in dimensiuni mult diferite de cotele standard, atunci pretul se va calcula pe metru patrat de tamplarie. In varianta standard, in pretul usii este inclusa feroneria: 3 balamale PIPA reglabile tridimensional, o broasca cu chei si un maner tip rozeta din aluminiu eloxat. Balamalele si broasca sunt de cea mai buna calitate.

Avantajele usilor din lemn

Printre avantajele usilor din lemn se numara:

  • costuri de intretinere minima
  • usurinta in curatare cu detergenti casnici
  • utilizare pe termen indelungat
  • rezistenta la soc mecanic sever
.

Usile din lemn sunt si vor ramane un produs de actualitate in care se investeste aceeasi tehnologie si experienta din domeniul usilor tehnice, pentru a pastra accentele vizuale ale unei usi traditionale cu un design simplu si modern.

No Comments

Post A Comment