bara

5 lucruri de care are nevoie cainele tau

5 lucruri de care are nevoie cainele tau

5 lucruri de care are nevoie cainele tau

10:49 28 September in Despre altele
0 Comments
Share Button

Sa gasesti acele produse de care ai nevoie atunci cand te hotarasti ca vrei un catel poate fi destul de greu, mai ales datorita faptului ca sunt atat de multe optiuni.

Plimba-te prin magazine si vei vedea ca acestea sunt pline de lucruri folositoare ingrijirii unui caine, sunt diverse si poate prea multe. S-ar putea ca la inceput sa fii tentat sa cumperi tot, sau vei fi stresat ca nu stii care sunt acele lucruri standard de care ai nevoie.

1. Hrana si recipiente pentru hrana

Cainele tau va avea nevoie de hrana si recipiente pentru mancare cand va veni acasa. Atunci cand vine vorba de hrana foarte multi stapani aleg Acana Lamb & Apple. In ceea ce priveste bolurile, poti alege intre cele de ceramica sau de plastic. De obicei sunt recomandate cele din ceramica datorita faptului ca sunt mai grele si nu vor putea fi rasturnate.

2. Zgarda si lesa

Zgarda este un obiect care ajuta la identificarea cainelui tau in cazul in care se pierde. Aceasta  ar trebui sa aiba numele cainelui si numarul tau de telefon. De zgarda se poate prinde si lesa, lucru de care vei avea nevoie cand il hrana-uscata-cainiscoti la plimbare.

Daca e pentru prima data cand cainele poarta o zgarda, ai grija sa nu o fixezi prea stramt, dar nici prea larg. In ceea ce priveste lesa, aceasta ar trebui sa fie rezistenta, iar pentru confortul tau ar trebui sa o poti face mai lunga sau mai scurta, in functie de situatie.

3. Pat

Atunci cand aduci un caine acasa iti doresti ca in prima noapte sa se simta confrotabil. Cu siguranta va fi stresat, dar un pat special pentru caini poate fi culcusul perfect. Paturile pentru caini sunt concepute astfel incat sa le tina de cald atunci cand dorm. Daca cainele tau se afla in faza cand roade tot ce prinde, ai grija sa ii iei patul din preajma pana ce depaseste acesta faza.

4. Produse de ingrijire

Animalele de companie depind de noi atunci cand vine vorba despre ritualul de ingrijire. Ar trebui sa ai o perie, un sampon, o forfecuta, solutii importiva puricilor etc.

5. Jucarii

Indiferent de rasa, cainii adora sa se joace. Chiar daca in magazin gasim o gama variata de produse, ar trebui sa le alegem pe cele potrivite ca marime, sa fie puternice si durabile.

Daca cainele tau va distruge o jucarie (cu siguranta va face asta), arunc-o la gunoi. Jucariile deteriorate nu sunt o solutie recomandata pentru distractia cainelui tau.

Cumpara toate acest produse inainte sa ajunga catelul acasa deoarece s-ar putea sa nu ai timp, iar cu toata dragalasenia lui, iti va acapara toata atentia. Cu aceste produse vei fii pregatit sa ii urezi bun venit noului membru al familiei.

No Comments

Post A Comment