bara

3 strategii de marketing pentru o afacere mai buna

3 strategii de marketing pentru o afacere mai buna

08:51 27 February in Seo
0 Comments
Share Button

Deși promovarea reprezintă un subiect foarte dezbătut de orice antreprenor, trebuie știut faptul că o strategie de marketing bine efectuată va reprezenta calea către succesul afacerii pe care o dețineți.

Tocmai de aceea, am pregătit o listă cu trei strategii de marketing pe care le puteți încerca oriunde, fără a avea nevoie de un specialist alături. Haideți să le descoperim împreună!

Schimb de promovare

Dacă sunteți singurul în domeniul în care activați, atunci este clar faptul că nu mai aveți nevoie de acest pas. Cu toate acestea, dat fiind numărul într-o continuă creștere de antreprenori, suntem convinși că acest lucru este din ce în ce mai greu de găsit.

În cazul în care vă situați într-un domeniu în care aveți concurență, atunci acest pas este creat special pentru dumneavoastră. Încercați să vă transformați concurența într-un atu pentru afacerea dumneavoastră, colaborând cu o firmă care este situată pe aceeași nișă. Astfel, dumneavoastră veți promova afacerea altei persoane, iar acea persoană pe a dumneavoastră.

Dacă la început acest lucru nu prea sună promițător, trebuie să știți că aceasta este o metode folosită tocmai pentru a atrage noi clienți. Nu este neapărat nevoie să faceți un schimb de afaceri, însă orice reducere efectuată pentru a vă ajuta concurența se va întoarce și către business-ul pe care l-ați creat.

Rețele de socializare

Nu mai este un secret faptul că numărul utilizatorilor de rețele de socializare este într-o continuă creștere. Astfel, aceste platforme, în special Facebook, au creat diverse oportunități pentru persoanele care doresc să își promoveze afacerea cu ajutorul lor.

Printre cele mai mari avantaje ale acestor platforme îl reprezintă posibilitatea de a vă afișa anunțurile, în funcție de locația în care este situată afacerea. Spre exemplu, pe o rază de câțiva kilometri, toți utilizatorii Facebook vor afla de anunțul dumneavoastră. Un adevărat avantaj, nu-i așa? 

Conținut creativ

De cele mai multe ori, atunci când vedem o reclamă suntem tentați să o închidem instant, fără să vedem nici măcar despre ce e vorba. Tocmai de aceea, aici intervine conținutul, o parte a marketingului care vă poate sări în ajutor.

Vă recomandăm să încercați diferite bloguri, în care să postați articole informative, astfel încât să vă convingeți clienții să vă aleagă serviciile sau produsele. Le puteţi menţiona avantajele şi modalităţile de utilizare, eventual adăugând şi câteva recenzii ale clienţilor mulţumiţi, pentru a obţine mai multă credibilitate din partea cititorilor.

No Comments

Post A Comment